Bedrijfsterreinen

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

veiligheidsmaatregelen voor bedrijfsterreinen

Met de Rhino beveiligingspollers beveiligt u op een comfortabele wijze bedrijfsterreinen.  Het bedrijfsterrein is geheel of gedeeltelijk gebarricadeerd en is niet voor autoverkeer toegankelijk. In letterlijk met een handomdraai staat er een grensbeveiliging  op maat.

RhinoSystems grensbescherming

terreinbeveiliging voorkomt overlast

Een off-grid civiele grensbeveiliging is een preventieve veiligheidsmaatregel die u neemt om de veiligheid van het bedrijf en het personeel te waarborgen. Een civiele grensbeveiliging bestaat uit één of meerdere gecertificeerde Rhino beveiligingspollers die op een rij in de grond worden geplaatst. Met deze handbediende pollers beveiligt u in eigen beheer en onafhankelijk op een klimaatvriendelijke en comfortabele wijze. In letterlijk met een handomdraai staat er een robuuste civiele grensbeveiliging  op maat.

voorkom diefstaltrauma’s

Weet u dat diefstal met geweld naast de bouwkundige schade ook trauma’s kunnen veroorzaken? Buiten de kosten van het ziekteverzuim voor de psychische behandelingen heeft diefstal met geweld veel emotionele impact op uw onderneming.

9 voordelen bedrijfswagenbeveiliging

Omdat de Rhino beschermpollers werken zonder een nutsvoorziening, werken ze altijd, ook bij een stroomuitval. De bediening is onafhankelijk en in eigen beheer en te gebruiken wanneer u dat nodig acht. Civiele grensbeveiliging werkt tweezijdig zowel vanuit buiten maar ook vanuit binnen.

investeren in een terreinopslagbeveiliging

Uw duurzame investering is meer dan alleen veiligheid en het welzijn van klanten en medewerkers, maar ook in een stijlvolle opwaardering aan uw omgeving en de exclusiviteit van de dienstverlening en het assortiment. Kortom, investeren in een grensbeveiliging is uw bedrijfsimago versterken en de groei te stimuleren. De eerste indruk die u hiermee maakt is de sleutel tot winstgevende zakelijke betrekkingen.

betrokken en dienstbaar

Wij begeleiden u door het volledige proces naar civiele veiligheid, met deskundig meertalig advies, aankoopondersteuning en een vakkundige installatie. Uw projectbegeleider staat gedurende het hele project tot uw dienst. Na de operationele fase van de preventieve veiligheidsmaatregel voeren we grondige controles uit, bespreken we de instructies met u en overhandigen we de speciale sleutels. Als trotse partner van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven bevestigen we onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit. Na oplevering ontvangt u een opleveringsdocument en het prestigieuze Sold Secure Certificaat voor uw verzekering. Uw locatie is preventief civiel veilig ingericht

hoe gezond werken Rhino beveiligingspollers

U doet de klep open en comfortabel trekt u de ronde poller met de beugel uit de schacht, draait hem een kwartslag en u drukt het push-up slot in. De Rhino beveiligingspoller staat voor u klaar. Door deze handzaam in de schacht te laten zakken en een kwartslag te draaien. Door het slot in te drukken zet u hem in de schacht op slot en sluit u de robuuste klep. Hij is dan obstakelvrij uit het zicht. Door het  slimme design hebben ze geen onderhoudscontract nodig en ze zonder energie verbruik te bedienen. Hierdoor is de uitstoot nul en beperken wij met deze grensbeveiliging de klimaatverandering. 

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Offerte aanvragen