beveiliging kledingwinkels

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

beveiliging kledingwinkels

Heeft u een opslagplaats of een winkel vol met goederen met een verhoogd veiligheidsrisico? Bent u bijvoorbeeld bang dat auto’s naar binnen zullen rijden, dus een ramkraak aanrichten?  Dankzij RhinoSystems Perimeter Protection hoeft u hier niet voor te vrezen. Wij weten hoe belangrijk de eigendommen voor onze klanten zijn en vrijwaren u van traumatische ramkraak ervaringen.  Om winkels en magazijnen te beveiligen, installeren wij diep in de grond strategisch een daadkrachtige aanrijbeveiligingsinstallatie.

Alles is gebarricadeerd en het is onmogelijk om een met voertuig in het gebouw te komen. Uw investering voorkomt een hoop ellende. Deze presentabele beveiliging wekt sympathie op bij uw opdrachtgevers en zijn daardoor bereid om met een gerust hart zaken met u te doen. Wij adviseren u graag over de betrouwbare aanrijdbeveiliging die wij zowel leveren als voor u in de vloer installeren. De aanrijbeveiligingsinstallaties van RhinoSystems zijn uiterst betrouwbaar en wijken niet voor crimineel gedrag of een storing in de nutsvoorziening. Een aanrijdbeveiliging beveiligd tegen een ramkraak en een rolluik is inbraak vertragend, beide hebben een verschillende functie. Voor de uitstekende en onafhankelijk werkende aanrijdbeveiliging kiest u voor RhinoSystems Perimeter Protection.

Voordelen beveiliging voor kledingwinkels

U kunt de beveiligingspollers makkelijk handmatig bedienen, hier heeft u geen nutsvoorziening of een chip nodig. Het voordeel daarvan is dat ze altijd zullen werken, ook bij stroomuitval.  Staan de overige beveiligingssystemen in storing? Geen nood de aanrijdbeveiliging van RhinoSystems werkt altijd. Zo is uw gevel en opslag altijd beveiligd, zowel gedurende de dag als nacht. Mocht het er op aankomen dan zijn de pollers  beschadigd en kunt u uw bedrijfsactiviteiten gewoon voortzetten. Wilt u de aanrijdbeveiliging opheffen? Dan kunt u dat snel handmatig door de poller in de schacht te laten zakken. Het voordeel van beveiligingspollers ten opzichte van vaste rampalen is dat u deze alleen nodig zijn wanneer u dat uitkomt. U heeft hier enkel een unieke sleutel voor nodig. 100% zelf te regelen, dat geeft een geruststellend gevoel. 

Wanneer u voor RhinoSystems kiest, kiest u voor kwaliteit en service

U kunt bij RhinoSystems Perimeter Protection terecht voor het gehele traject, van advies en aankoop tot en met de installatie. Hierdoor hoeft u gaan derde partij te zoeken. Toekomstbestendig beveiligen wanneer het u uitkomt. Alle beveiligingsinstallaties worden door ons professioneel en veilig geïnstalleerd. Dit is inclusief de milieuvriendelijke installatie in de grond. Zodra uw beveiliging geïnstalleerd is, checken wij voor u of alles op de juiste manier functioneert, overhandigen wij u de special sleutels en geven wij u de instructies. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart uw dagelijkse dingen doen, wetende dat uw medewerkers veilig kunnen werken en dat uw pand preventief is beveiligd tegen diefstal en een ramkraak. Een geruststellend gevoel met méér gemoedsrust, méér bescherming en méér veiligheid. Na de oplevering is er voor de verzekering een opleverdokument en het Sold Secure Certificaat beschikbaar Graag tot ziens op uw locatie voor een gratis veiligheidsschouw.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte