Afbakenpollers

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

Afbakenpollers


Voor het landschappelijk en tijdelijk afbakenen van gebieden en terreinen. Een afbakenpoller beschermt op een landschappelijke wijze en zet op wens gebieden en terreinen af. Gebieden en terreinen zonder of met een laag een veiligheidsrisico. Meerdere exemplaren of combinaties met overige afbakenproducten noemen wij een civiele bescherminstallatie.

Assortiment aan afbakenpollers

Ons assortiment staat op deze pagina vermeld. Eenvoudig zijn deze met onze overige afbakeningsproducten te combineren. Meerdere afbakenpollers of een combinatie met de overige afbakenproducten noemen wij een civiele bescherminstallatie.

Duurzaam en klimaatbestendig

Al onze afbakenpollers zijn handmatig te bedienen en zijn energieneutraal. Dus geen overlast voor het aanleggen van leidingen en kabels. Daarnaast vereisen al onze afbakenpollers ook geen duur onderhoudscontract. Wel kunt u ze met een abonnement twee maal per jaar door ons laten reinigen. Ook zijn ze klimaatbestendig dus dag en nacht afbakenen is geen probleem. In letterlijk een handomdraai trek u comfortabel de afbakenpollers uit de grond.

Authentieke afbakenpollers

Het creëren van civiele beschermingsinstallaties voor terreinen wordt al honderden jaren toegepast. Dit is voornamelijk te zien in de oude dagen van de agrarische sector, waar men vroeger houten grenspalen neerzette om hun landsgrenzen aan te geven en om onbevoegden tegen te gaan. In de 19e eeuw kwam de behoefte aan sterke en makkelijk te gebruiken afzetpalen. Aan het einde van de 19e eeuw werd de eerste ongecompliceerde afbakenpoller geproduceerd. Vanaf 1998 in Nederland beschikbaar bij RhinoSystems Perimeter Protection.

Rode stootpalen met een witte band

Toepassingen afbakenpollers

De afbakenpollers zijn te combineren met onze beugelhekken en PE-afbakenpalen. Landschappelijk afbakenen betekent op een duurzame wijze diervriendelijk verschillende gebieden en terreinen met een normaal veiligheidsrisico af te bakenen. Dat maakt de landschappelijke afbakenen zo populair, veelzijdig toepasbaar. Het is dan ook niet gek dat het industriële ontwerp  al meer dan 25 jaar een groot succes is. De afbakenpollers worden toegepast als civiele bescherminstallaties:

 • Aanhangwagenbeveiliging
 • Bedrijfswagenbeveiliging
 • Camperbeveiliging
 • Carportbeveiliging
 • Eigenwegafsluiting
 • Hoogwaterafzetting
 • Kade-afzetting
 • Oldtimerbeveiliging
 • Opritafsluiting
 • Parkeerplaatsreservering
 • Park en gebiedsafbakening
 • Parkeerterreinafzetting
 • Poortafsluiting
 • Terreinafzetting
 • Werkplaatsbeveiliging

Sinds 1998 afbakenpollers

Het industriële ontwerp bestaat uit een ronde poller en de behuizing. Zowel de poller als de behuizing zorgen voor de stevigheid. De pollers zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig staal. Zo ook de interne versterkingsbuis en de twee vierkante glijnokken aan de onderkant van de poller. De afwerking van de RVS pollers is geborsteld en daarna voorzien van een transparante coating. De afwerking van de stalen pollers is galvanisch verzinkt en daarna gecoat in het rood of zwart. De glijnokken zorgen ervoor dat de poller stevig in de stalen schacht blijft staan. De ondergrondse stabiliteit is belangrijk voor de slagvastheid van de poller. Wanneer de poller omhoog staat, blijft het onderste deel met de glijnokken in de behuizing. In de bodem van de behuizing zitten afwateringsgaten voor de drainage van water. De behuizing en is galvanisch verzinkt afgewerkt en wordt afgesloten met een stevige klep. Deze heeft per zijde een oppervlakte van 100² – 140² in de grond. Optioneel kunnen de afbakenpollers worden voorzien van gekleurde reflecterende banden. RhinoSystems Perimeter Protection biedt de volgende afbakenpollers aan:

Staal in zwart gecoat:
BASIC  580 x 76 mm, trekgewicht 6 kg

Staal in zwart gecoat:
DETERMINATE 670 x 90 mm, trekgewicht 11 kg
GHOST 850 x 114 mm, trekgewicht 27 kg.
CULLIAN SUPPORT* 850 x 114 mm, trekgewicht 7 kg.

Staal galvanisch verzinkt:
HIGH PARK 670 x 90 mm, trekgewicht 11 kg.(#)

304 Edelstaal geborsteld en transparant gecoat:
SILVER GHOST 670 x 90 mm, trekgewicht 11 kg.

316L Edelstaal geborsteld en transparant gecoat:
SILVER SPARK  500 x 76 mm, trekgewicht 6 kg.

(#)uit voorraad leverbaar
* voorzien van een gasveer

RhinoSystems Afbakenpollers

Toelichting afbakenpollers

Elke afbakenpoller wordt standaard geleverd met een mechanisch slot. Die bestaat uit een speciaal ontworpen anti-boor, tien-pin push-up veiligheidsslot. De meeste zijn voorzien van het Engelse Sold Secure certificaat. Elk slot wordt geleverd met twee sleutels. Heeft u meerdere pollers? Dan bedient u elke poller met dezelfde sleutel voor optimaal gemak. Uiteraard hebben uw pollers een uniek slotnummer. Tegen een meerprijs kunnen wij de beveiligingspollers voorzien van 2 reflecteren banden van 50 mm hoog, conform de Norm ECE 104. In de kleuren rood, wit of geel.

Installatie

Wij bezorgen en installeren zelf onze producten zo hoeft u niet nog een partij te zoeken… wel zo makkelijk. Om overlast te voorkomen doen wij dat in overleg met de opdrachtgever. Door de energieneutrale werking is het leggen van leidingen of een bekabeling niet nodig. Dat maakt de installatie voor u comfortabel. Dat kan bij u binnen in de vloer of buiten in het straatwerk.  Binnen boren wij gaten in het beton om daar de beveiligingspollers in te zetten. De vloer wordt rondom de poller netjes aangesmeerd. Buiten doen wij dat in het straatwerk en achteraf sluiten wij dit straatwerk netjes aan en werken wij het straatwerk af. De installatiemonteur zal u instrueren hoe de pollers werken. Als er iets aan de hand is weet u direct waar u moet zijn. Wij installeren in heel Nederland

Uitstekende service

U kunt al sinds 1998 bij RhinoSystems terecht voor beugelhekkenbeveiligingspollers ,afbakenpollers, aanrijdbeveiligingsinstallatieciviele bescherminstallaties en PE-afbakenpalen. Alles onder één dak. Na ontvangst van de nodige informatie gaan wij voor u aan het werk om een passend voorstel uit te werken. Onze producten worden in eigen beheer gemaakt, zodat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Voor het beste eindresultaat importeren wij gerenommeerde merken uit Duitsland en Groot-Brittannië. U vindt ons wijdvermaarde producten dan ook in heel Nederland en België. Wanneer u voor RhinoSystems Perimeter Protection kiest, bent u verzekerd van:

 • 24 jaar ervaring
 • 3 jaar garantie
 • Wijdvermaarde kwaliteitsproducten
 • Altijd duidelijke afspraken
 • Installatie binnen één maand
 • Persoonlijk advies bij het kiezen
 • Installatie door professionele installateur
 • Eén contactpersoon hele proces

Vragen? Neem direct contact op

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor een afbakenpoller?  Na het vergaren van informatie over de situatie maken wij een beveiligingsinventarisatie om een passende aanbieding te kunnen maken. Wij leveren direct van de fabriek in Groot-Brittannië en vanuit onze eigen voorraad. Neem daarom contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn tijdens werkuren beschikbaar op 0031 (70) 393 74 35.  Of u belt mij persoonlijk op 06-53950458. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres contact@rhinosystems.nl of het contactformulier op deze website.

hoofd

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om uw project door te nemen?
Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

  Bel ons Mail ons Offerte