aanrijdbeveiliging

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

Aanrijdbeveiliging

Een aanrijdbeveiliging bestaat uit één of meerdere beveiligingspollers naast elkaar. Bij elkaar bezitten ze een enorme slagvastheid. Het is onze expertise hoeveel en welk model voor uw situatie geschikt is. In paraatheid beveiligt een aanrijdbeveiliging preventief uw object of gebied tegen ongewenst en crimineel autoverkeer. Door de beveiligingspollers handmatig in de grond te laten verdwijnen is het uitzicht op de omgeving genormaliseerd en is de aanrijdbeveiliging tijdelijk buiten gebruik. Nieuwsgierig geworden? Stuur ons dan een aanvraag. 

Soorten beveiligingspollers

Uit staal in het zwart:
DAWN 670 x 90, trekgew. 14 kg (#)
PHANTOM 670 x 114, trekgew. 23 kg
WRAIGTH SUPPORT* 670 x 114, trekgew. 7 kg

Uit 316L Edelstaal:
CORNICHE 710 x 101, trekgew. 17 kg
SERAPH SUPPORT* 710 x 101, trekgew. 5 kg

 (#)uit voorraad leverbaar

Slagvastheid

De beveiligingspalen zitten in een stalen schacht. Deze is ondergronds de stabiele bunker voor de gehele beveiligingspoller. De glijnokken onderaan de dikwandige stalen palen zijn intern de sterke verbinding met de schacht. Hierdoor is de slagvastheid van de beveiligingspollers enorm. Uw gebied of object is op de momenten wanneer het u uitkomt met de onbemande beveiligingspollers goed beveiligd. Alle beveiligingspollers met een diameter van 90 en 101 mm hebben een slagvastheid van 2,5 ton aan voertuigen bij een snelheid van 50 km per uur. Bij de beveiligingspollers met een diameter van 114 mm is de slagvastheid 3,5 ton aan voertuigen rijdend bij 50 km per uur. 

Toelichting

Elke beveiligingspoller wordt standaard geleverd met een indrukwekkende mechanische sluiting. Dat bestaat uit een speciaal ontwikkeld anti-boor, tien-pins, pop-up veiligheidsslot met een uniek slotnummer en twee sleutels. Gecertificeerd volgens het Engelse Solid Secure Certificate. Tegen een meerprijs kunnen wij de beveiligingspollers voorzien van 2 reflecterende banden van 50 mm hoog, conform de Norm ECE 104. In de kleuren rood, wit of geel. Elke aanrijdbeveiliging wordt met een opleverdocument opgeleverd en voorzien van het Sold Secure Certificate. Onze beveiligingsproducten functioneren zonder energieverbruik en dragen bij aan het concept van consuminderen.  Wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet.

Geheel goed verzorgd

U kunt bij RhinoSystems Perimeter Protection terecht voor het gehele traject, van advies en aankoop tot en met de installatie. Toekomstbestendig beveiligen wanneer het u uitkomt. Alle beveiligingsinstallaties worden door ons professioneel en veilig geïnstalleerd. Dit is inclusief de milieuvriendelijke installatie in de grond. Zodra uw beveiliging geïnstalleerd is, checken wij voor u of alles op de juiste manier functioneert en geven wij u de instructies. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart uw dagelijkse dingen doen, wetende dat uw medewerkers veilig met een open deur kunnen werken en dat uw pand preventief is beveiligd tegen diefstal en een ramkraak. Een hele geruststellende gedachte met méér gemoedsrust, méér bescherming en méér veiligheid. Na de oplevering is er voor de verzekering een opleverdokument en het Sold Secure Certificaat beschikbaar Graag tot ziens.

hoofd

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om uw project door te nemen?
Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.


    Bel ons Mail ons Offerte