aanrijdbeveiliging

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

beproefde aanrijdbeveiliging

Een aanrijdbeveiliging bestaat uit één of meerdere beveiligingspollers op een rij. Bij elkaar is het een grensbeveiliging en bezitten ze een enorme slagvastheid en stoppen ze crimineel autoverkeer. Het is onze expertise hoeveel stuks en welk model voor uw situatie geschikt is. In paraatheid beveiligt een aanrijdbeveiliging uw object, een opslagterrein, een entree, een poort en verschillende bedrijfsdeuren. Door de Rhino beveiligingspollers handmatig in de schacht te laten verdwijnen zijn ze veilig en obstakel vrij uit het zicht. De is omgeving genormaliseerd en uw aanrijdbeveiliging is tijdelijk buiten werking. Door de handmatige bediending kunt met de Rhino beveiligingspollers beveiligen wanneer het u uitkomt. 100% zelf te regelen. Nieuwsgierig geworden? Stuur ons dan een aanvraag. 

Rhino beveiligingspollers

Ontdek de kracht van Rhino beveiligingspollers, een ingenieuze combinatie van stijl en grensbeveiliging. Boven de grond pronken ze als robuuste, verzinkbare stalen ronde palen, terwijl ze onder het maaiveld verborgen zitten in een stevige vierkante stalen schacht. Deze schacht fungeert als een onzichtbare bunker en vormt de thuisbasis van onze Rhino beveiligingspollers. Wat maakt het ontwerp van deze pollers zo uniek? De ronde dikwandige palen zijn onderaan voorzien van onzichtbare glijnokken, wat samen met de interne stalen stang zorgt voor krachtige verbindingen met de conus-vormige buis onder in de schacht. Deze schacht, die maar liefst 100 cm de grond in gaat, wordt obstakelvrij met precisie aangesloten in het straatwerk, wat niet alleen de stabiliteit verhoogt, maar ook de slagvastheid van onze Rhino beveiligingspollers aanzienlijk vergroot. Met Rhino Rhino beveiligingspollers investeert u niet alleen in veiligheid, maar ook in een stijlvolle toevoeging aan uw omgeving. Ervaar de perfecte combinatie van de functionaliteit in eigen beheer en esthetiek met RhinoSystems.

aanrijdbeveiliging milieuvriendelijk

Wat de Rhino pollers onderscheidt, is hun vermogen om zonder externe energiebronnen en aangenamer te functioneren. Dankzij deze kenmerken kunnen ze op vrijwel elke locatie worden geïnstalleerd zonder de noodzaak van leidingen of kabels. Dit maakt ze uiterst geschikt om duurzaam te ondernemen en passen ze perfect in bedrijfsdoelstellingen op het gebied van het klimaat, het milieu en het bewust consumeren.

aanrijdbeveiliging goed verzorgd

Bij RhinoSystems Perimeter Protection staan wij voor u klaar gedurende het gehele proces, van deskundig advies en aankoop tot en met vakkundige installatie. U heeft gedurende het gehele project contact met één toegewijde projectbegeleider. Wij bieden u een toekomstbestendige grensbeveiliging, te bedien in eigen beheer. Onze professionele installatieteams zorgen ervoor dat alle grensbeveiligingen veilig en efficiënt en milieuvriendelijk worden geïnstalleerd. Zodra uw grensbeveiliging operationeel is, voeren wij grondige controles uit om ervoor te zorgen dat alles veilig is naar behoren functioneert. We bespreken de instructies met u en overhandigen u de speciale sleutels. RhinoSystems is trots om partner van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven te zijn , wat onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit onderstreept. Na de oplevering ontvangt u een gedetailleerd opleveringsdocument en het prestigieuze Sold Secure Certificaat voor uw verzekering. Voor verdere informatie nodigen wij u uit om onze Rhino beveiligingspollers te verkennen of vul het onderstaande aanvraagformulier in. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Ramkraakpalen beveiligingspollers grensbeveiliging exclusieve producten

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte