Introductie

Welkom bij RhinoSystems, de pionier op het gebied van zelfvoorzienende grensbeveiligingssystemen. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om de meest uitdagende beveiligingsomgevingen aan te pakken, waar betrouwbaarheid en autonomie van vitaal belang zijn.

Kenmerken en Voordelen

technologie

RhinoSystems werkt al meer dan 25 met de wereld vermaarde Rhino beveiligingspollers. Elke Rhino beveiligingspoller wordt geleverd met een krachtig mechanisch slot dat ontworpen is met het oog op ultieme veiligheid. Dit slot bevat een speciaal ontwikkeld anti-boor mechanisme en heeft tien beveiligingspennen om optimale bescherming te garanderen. Wat onze beveiligingspollers echt onderscheidt, is hun indrukwekkende staat van dienst. Ze zijn niet alleen bekroond, maar ook gecertificeerd volgens de prestigieuze “Sold Secure Automotive Gold Standard” in het Verenigd Koninkrijk, en ze hebben de begeerde “Secured by Design” accreditatie behaald. Bij de aanschaf van een Rhino beveiligingspoller ontvangt u niet één, maar twee sleutels. Bovendien is elke poller voorzien van een uniek en identiek slotnummer. Dat betekent dat u al uw pollers kunt bedienen met dezelfde sleutel, wat niet alleen handig is, maar ook de veiligheid verhoogt. Met Rhino beveiligingspollers haalt u niet zomaar een beveiligingssysteem in huis; u kiest voor ultieme bescherming, erkenning en gemoedsrust.

grondige bedreigingsanalyse

RhinoSystems begint met een diepgaande analyse van de specifieke bedreigingen waarmee uw grens te maken heeft, zodat ons systeem perfect is afgestemd op uw behoeften.

reactieplannen en training

Bijzonder omdat u deze in eigen beheer en onafhankelijk handmatig bedient, wanneer het u uitkomt, dus zelfvoorzienend dat is niet afhankelijk van externe bronnen voor stroom, water of andere essentiële diensten. Dat is uiterst bedrijfszeker beveiligen. En dat op een snelle en klimaatvriendelijke wijze. In letterlijk met een handomdraai staat er een betrouwbare civiele grensbeveiliging. Passend voor het beheren van elk veiligheidsrisico.

duurzaamheid en milieubewustzijn

Bij de selectie van beveiligingsinfrastructuur moeten duurzame, milieuvriendelijke materialen worden overwogen. Deze gecertificeerde Rhino beveiligingspollers worden in een rij in de grond plaatst. Bijzonder omdat u deze in eigen beheer en onafhankelijk handmatig bedient, wanneer het u uitkomt, dus zelfvoorzienend dat is niet afhankelijk van externe bronnen voor stroom, water of andere essentiële diensten, die noemen we ook off-Grid beveiligen. Dat is uiterst bedrijfszeker beveiligen. En dat op een snelle en klimaatvriendelijke wijze.

milieuvriendelijke materialen

RhinoSystems maakt gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen, wat niet alleen de impact op het milieu vermindert, maar ook de levensduur van uw beveiligingssysteem verlengt.

energie-efficiëntie

Door de zelfvoorzienende werking van de Rhino Beveiligingspollers gebruiken ze geen energie.

privacy en wetgeving

RhinoSystems waarborgt dat al onze oplossingen voldoen aan lokale en internationale wet- en regelgeving met betrekking tot privacy en beveiliging.

neem vandaag nog contact met ons op

Bent u klaar om de volgende stap te zetten in een zelfvoorzienende topklasse civiele grensbeveiliging? Neem vandaag nog contact op met RhinoSystems voor een op maat gemaakte oplossing die uw grenzen veilig en efficiënt beschermt.