Volkshuisvesting Nederland en RhinoSystems

Volkshuisvesting Nederland en RhinoSystems hebben een gemeenschappelijk belang in het waarborgen van veiligheid en leefbaarheid in woonomgevingen. RhinoSystems kan advies geven aan Volkshuisvesting Nederland op verschillende gebieden:

grensbeveiliging en veilige straatpalen

RhinoSystems biedt beveiligingsoplossingen, zoals de verzinkbare Rhino beveiligingspollers, die kunnen worden ingezet om de grenzen van woonwijken naar wens te beschermen tegen ongewenst verkeer. Dit draagt bij aan een veilige en afgeschermde woonomgeving.

voorkomen van ramkraken en ongewenst verkeer

Specifieke preventieve veiligingsmaatregelen kunnen worden genomen om ramkraken en ongewenst autoverkeer in de buurt van woningen te voorkomen. RhinoSystems kan advies geven over de implementatie van geschikte Rhino beveiligingspollers.

gebruik van duurzame en milieuvriendelijke preventieve veiligingsmaatregelen

RhinoSystems kan Volkshuisvesting Nederland adviseren over het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke preventieve veiligingsmaatregelen. Hierbij kan rekening worden gehouden met ecologische aspecten en duurzaamheid in het ontwerp en de implementatie van civiele beveiligingsoplossingen.

samenwerking met bewoners en participatie

Bij de implementatie van preventieve veiligingsmaatregelen is het belangrijk om samen te werken met bewoners en hun inzichten te betrekken. RhinoSystems kan adviseren over participatieve processen en het betrekken van de gemeenschap bij het besluitvormingsproces.

ontwikkeling van aantrekkelijke en veilige woonomgevingen

RhinoSystems kan bijdragen aan de ontwikkeling van aantrekkelijke woonomgevingen door schadevrije RhinoFlex Eco-straatpalen te leveren met een vormgeheugen, te integreren zonder afbreuk te doen aan het visuele aspect van de buurt.

inzet van technologische innovaties

RhinoSystems kan adviseren over de nieuwste technologische innovaties op het gebied van civiele grensbeveiligingen en hoe deze kunnen worden toegepast om de veiligheid van woningen en woonwijken te verbeteren.

Deze samenwerking kan resulteren in een betere bescherming van bewoners en hun eigendommen, het verminderen van veiligheidsrisico’s en het creëren van een positieve woonomgeving. Het delen van expertise op het gebied van veiligheid en draagt bij aan het gezamenlijke doel van het waarborgen van een veilige en prettige woonomgeving voor alle bewoners.