verzinkbare grensbeveiliging

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

bescherming met verzinkbare grensbeveiliging

Een tijdelijke afzetting met een verzinkbare beveiligingspalen kan bestaan uit beveiligingspollers of beschermpollers. Het verschil zit hem in de hoogte van het veiligheidsrisico en het doel dat ze dienen.  Onze verzinkbare beveiligingsinstallaties werken handmatig en zijn energieneutraal. Heeft u een garage, oprit of een kantoorpand dat u graag beter wilt beschermen tegen ongewenste voertuigen of crimineel gedrag?  Lees dan verder.

rhinosystems nr.1 in het beveiligen met palen

De beveiligingspalen zijn zeer makkelijk te bedienen. Hier komt geen stroom of internet bij kijken. Dat maakt dit product dan ook zo betrouwbaar en ideaal voor elke omgeving. Het is dan ook niet gek dat het industriële ontwerp van de beveiligingspalen al meer dan 20 jaar wereldwijd een groot succes is. Deze Rhino beveiligingspollers zijn daarom een echte uitkomst voor uw beveiligingsprobleem. 

RhinoSystems helpt u tijdens het hele traject

Wij begeleiden u door het volledige proces naar ramkraakveiligheid, met deskundig meertalig advies, aankoopondersteuning en een vakkundige installatie. Uw projectbegeleider staat gedurende het hele project tot uw dienst. Na de operationele fase voeren we grondige controles uit, bespreken we de instructies met u en overhandigen we de speciale sleutels. Als trotse partner van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven bevestigen we onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit. Na oplevering ontvangt u een opleveringsdocument en het prestigieuze Sold Secure Certificaat voor uw verzekering. Uw locatie is preventief ramkraakbestendig ingericht.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Offerte aanvragen