Verschil tussen een poorthek en een grensbeveiliging

Een poorthek is een op maat vervaardigd draaibaar of een schuivend hekwerk om de poort af te sluiten en te openen, veelal elektro-hydraulisch aan te bedienen met een afstandsbediening. Een civiele off-grid grensbeveiliging bestaat uit een aantal handbediende veiligheidspollers, op een strategische afstand van elkaar diep in de grond geïnstalleerd op de erfgrens.

Een grensbeveiliging is aanzienlijk voordeliger
De prijzen van een civiele grensbeveiliging variëren tussen de € 1000,00 en € 7.900,00 excl. BTW inclusief installatie.

Off-grid is de zonder externe energie
Een van de belangrijkste eigenschappen van een civiele off-grid grensbeveiliging is dat u ze zelf in stelling moet zetten. Dat maakt de civiele off-grid grensbeveiliging zo uniek, betrouwbaar. Deze onafhankelijkheid bevestigd uw vrijheid in de bediening, zonder hulp van buitenaf. Bij een poorthek is dit belangrijk anders. 

Esthetisch en sociaal
Met een poorthek sluit u uw terrein af van de buitenwereld zo ook van uw buren en de natuur. Bij een civiele off-grid grensbeveiliging is dat niet zo. Wanneer u deze niet gebruik zitten de pollers uit het zicht in de grond, wanneer u de civiele off-grid grensbeveiliging in stelling zet dan is uitsluitend ongewenst autoverkeer niet welkom, het overige verkeer wel.

Schoner en gezond
Met u streven wij naar samenwerking met schone en klimaat neutrale beveiligingsoplossingen. RhinoSystems, als leverancier van de civiele off-grid grensbeveiliging is een waardevolle schone partner in het bevorderen van schone en gezonde beveiligingstechnologie. Hoe gezond en schoon is het als u als beheerder zonder verbruik van energie in alle vrijheid kunt beveiligen?

Rhino pollers geavanceerde technologie
Uitgerust met state-of-the-art sluitsysteem en duurzame technologie, bieden Rhino beveiligingspollers een geavanceerde preventieve veiligheidsmaatregel.

Een investering in civiele grensveiligheid is een meerwaarde voor de buurt
Beveiliging is niet alleen een éénmalige noodzakelijke kostenpost; het is een investering in de toekomst. Het levert u een zelfvoorzienende residentiële gemoedsrust met een belangrijke meerwaarde voor de buurt, dat is met hekwerken niet het geval. 

Neem actie
Wacht niet tot het te laat is. Bescherm uw eigendommen met en civiel off-grid grensbeveiliging en voldoen aan de normen van veiligheidsklasse 3. Neem vandaag nog contact op met RhinoSystems Opengrensveiligheid voor een op maat gemaakte preventie veiligheidsmaatregel voor bedrijven.