telescopic bollards Rhino RT 114/670-Rhino RT R 14 HD

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

Telescopic Bollards

De Telescopic Bollards Rhino RT 114/670-Rhino RT R 14 HD worden in Europa onder een afwijkende benaming aangeboden. Ze zitten in een stalen behuizing. De stalen behuizing is ondergronds de stabiele bunker voor de beveiligingspollers. De glijnokken onderaan de dikwandige stalen pollers zijn intern de sterke verbinding met de behuizing. Hierdoor is de slagvastheid van de beveiligingspollers enorm.  

Formaat             Model               Trekgewicht

HSS staal galvanisch verzinkt en
daarna gecoat
670 x  90 mm     DAWN                         14 kg

670 x 114 mm     PHANTOM                   23 kg
670 x 114 mm     WRAITH SUPPORT*     6 kg
850 x 114 mm     CULLIAN SUPPORT *   7 kg

316L Edelstaal geborsteld en daarna
transparant gecoat
710 x 101 mm      CORNICHE                   17 kg

710 x 101mm       SERAPH SUPPORT*       5 kg

De modellen in het staal zijn zonder meerprijs leverbaar in het rood en zwart en tegen een meerprijs in een gangbare RAL kleur
* inclusief gasveer

Ramkraak in Groningen

Toelichting beveiligingspollers

Elke beveiligingspoller wordt standaard geleverd met een  mechanische sluiting. Die bestaat uit een speciaal ontworpen anti-boor, tien-pins push-up veiligheidsslot. De sloten gecertificeerd volgens het Engelse Solid Secure Certificate. Elke beveiligingspoller wordt geleverd met twee sleutels en per poller met een uniek en gelijk slotnummer. Tegen een meerprijs kunnen wij de beveiligingspollers voorzien van 2 reflecteren banden van 50mm hoog, conform de Norm ECE 104. In de kleuren rood, wit of geel.

Geheel goed verzorgd

U kunt bij RhinoSystems Perimeter Protection terecht voor het gehele traject, van advies en aankoop tot en met de installatie. Toekomstbestendig beveiligen wanneer het u uitkomt. Alle beveiligingsinstallaties worden door ons professioneel en veilig geïnstalleerd. Dit is inclusief de milieuvriendelijke installatie in de grond. Zodra uw beveiliging geïnstalleerd is, checken wij voor u of alles op de juiste manier functioneert en geven wij u de instructies. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart uw dagelijkse dingen doen, wetende dat uw medewerkers veilig met een open deur kunnen werken en dat uw pand preventief is beveiligd tegen diefstal en een ramkraak. Een hele geruststellende gedachte met méér gemoedsrust, méér bescherming en méér veiligheid. Na de oplevering is er voor de verzekering een opleverdokument en het Sold Secure Certificaat beschikbaar. Stuur vandaag nog uw aanvraag.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte