Rhino beveiligingspollers

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

Rhino beveiligingspollers

Ontdek de kracht van de Rhino beveiligingspollers. Een ingenieuze combinatie om met stijl, respectvol te beveiligen. Boven de grond pronken ze als robuuste, staal gecoate ronde palen, terwijl ze onder het maaiveld verborgen zitten in een stevige vierkante stalen schacht. Deze schacht fungeert als een onzichtbare bunker en vormt de obstakelvrije thuisbasis. De Rhino beveiligingspollers zijn leverbaar in geborsteld Edelstaal 316 en in staal voorzien van een gekleurde coating.  Wat maakt het ontwerp van deze pollers zo uniek? De ronde dikwandige palen zijn onderaan voorzien van onzichtbare glijnokken, wat samen met de interne stalen stang zorgt voor krachtige verbindingen met de conus-vormige buis onder in de schacht. Deze schacht, die maar liefst 100 cm de grond in gaat, wordt vakkundig aangesloten in het straatwerk, wat niet alleen de stabiliteit verhoogt, maar ook de slagvastheid van onze Rhino beveiligingspollers aanzienlijk vergroot.

Formaat             Model               Trekgewicht

HSS staal galvanisch verzinkt en
daarna gecoat
670 x  90 mm     DAWN                         14 kg

670 x 114 mm     PHANTOM                   23 kg
670 x 114 mm     WRAITH SUPPORT*     6 kg
850 x 114 mm     CULLIAN SUPPORT *   7 kg

316L Edelstaal geborsteld en daarna
transparant gecoat
710 x 101 mm      CORNICHE                   17 kg

710 x 101mm       SERAPH SUPPORT*       5 kg

De modellen in het staal zijn zonder meerprijs leverbaar in het rood en zwart en tegen een meerprijs in een gangbare RAL kleur
* inclusief gasveer

RhinoSystems beveiligingspoller grensbeveiliging

hoe werken ze

U doet de klep open en comfortabel trekt u de poller met de beugel uit de schacht, draait hem een kwartslag en u drukt het push-up slot in. De Rhino poller staat voor u klaar. Als de Rhino pollers omhoog staan, is al het overige verkeer welkom met uitzondering van het autoverkeer. Door de Rhino poller handzaam in de schacht te laten zakken is hij obstakelvrij uit het zicht. Door het slot in te  drukken zet u hem in de schacht op slot en sluit u de robuuste klep. 

extra zichtbaar

Voor nog meer zichtbaarheid en veiligheid bieden we u de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs uw Rhino pollers uit te rusten met twee reflecterende banden van 50mm hoog, die voldoen aan de Norm ECE 104. Zo zorgt voor maximale signaalwerking in het donker.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte