regelmatig direct stoppen van autoverkeer

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

Regelmatig direct stoppen van autoverkeer

Regelmatig direct stoppen van autoverkeer de beveiligingspollers zijn het juiste antwoord op verschillende beveiligingsproblemen. U kunt met de beveiligingspollers zelfstandig en onafhankelijk locaties en objecten met een verhoogd veiligheidsrisico beschermen en beveiligen. De beveiligingspollers zitten in een stalen behuizing. De stalen behuizing is ondergronds de stabiele bunker voor de beveiligingspollers. De glijnokken onderaan de dikwandige stalen pollers zijn intern de sterke verbinding met de behuizing. Hierdoor is de slagvastheid van de beveiligingspollers enorm. Uw gebied of object is, op de momenten zoals u dat wenst onbemand goed beveiligd. De milieuvriendelijke en vakkundige installatie is een meter diep in het bestaande straatwerk of in de vloer. In letterlijk een handomdraai trek u daarna comfortabel de robuuste beveiligingspollers uit de grond, geheel onafhankelijk en zelfstandig. Regelmatig direct stoppen van autoverkeer. Stuur een aanvraag voor een prijsopgave.

Authentieke beveiligingspollers

Het creëren van aanrijdbeveiliging voor terreinen wordt al honderden jaren toegepast. Dit is voornamelijk te zien in de oude dagen van de agrarische sector, waar men vroeger houten grenspalen neerzette om hun landsgrenzen aan te geven en om onbevoegden tegen te gaan. In de 19e eeuw kwam de behoefte aan sterke en makkelijk te gebruiken beveiligingspalen. Aan het einde van de 19e eeuw werd de eerste ongecompliceerde beveiligingspoller in Engeland geproduceerd. Sinds 1998 is deze beschikbaar in Nederland bij RhinoSystems Perimeter Protection.

Ramkraakbeveiliging ram-raid security sécurité anti-bélier Ram-Raid-Sicherheit RhinoSystems.nl

Toepassingen beveiligingspollers

Beveiligingspollers zijn handzaam, betrouwbaar en duurzaam. Onze beveiligingsinstallaties zijn bekend bij de toonaangevende verzekeraars. Dat maakt de beveiligingspollers zo populair en veelzijdig toepasbaar. Het is dan ook niet gek dat het industriële ontwerp  al meer dan 20 jaar een groot succes is. Dus ook tijdens een storing of een stroomuitval wordt er dag en nacht goed bewaakt. De beveiligingspollers worden toegepast als:

Sinds 1998 beveiligingspollers

Het industriële ontwerp is al meer dan 23 jaar een groot succes. Geen wonder dat er sinds die tijd weinig aan het design veranderd is. Het succes is mede te danken aan het ontwerp.  Het design is betrouwbaar en werkt altijd, geheel dus onafhankelijk in eigen beheer. De beveiligingspollers zijn er voor een verhoogd veiligheidsrisico. De perfectie harmonie van traditioneel vakmanschap en hoogwaardige materialen biedt u een zowel presentabele maar ook een uiterst duurzame en een handzame beveiliging. De kracht zit hem in het ontwerp. Onderaan de ronde pollers zitten uit het zicht, twee robuuste vierkante flensen. Deze stalen flensen zorgen voor de geleiding en de belangrijke krachtverbinding met de stalen behuizing Deze behuizing heeft per zijde een oppervlakte heeft van 100² – 140² in de grond. Deze factoren maken het dat een voertuig zich hierop total loss rijdt. Optioneel kunnen ze worden voorzien van gekleurde reflecterende banden. Deze slimme en ongecompliceerde methode van beveiligen is daarmee een heel geruststellende en efficiënte oplossing voor vele beveiligingsvraagstukken. RhinoSystems Perimeter Protection biedt de volgende beveiligingspollers aan:

Formaat                         Model                          Trekgewicht

HSS staal galvanisch verzinkt en daarna gecoat
670 x  90 mm                DAWN                                    14 kg

670 x 114 mm                PHANTOM                              23 kg
670 x 114 mm                WRAITH SUPPORT*                 6 kg
850 x 114 mm                CULLIAN SUPPORT *               7 kg

316L Edelstaal geborsteld en transparant gecoat
710 x 101 mm                CORNICHE                               17 kg

710 x 101mm                 SERAPH SUPPORT*                  5 kg

De modellen in het staal zijn zonder meerprijs leverbaar in het
zwart en rood en tegen een meerprijs in een overige gangbare
RAL kleur.
*inclusief gasveer

Ramkraak in Groningen

Toelichting beveiligingspollers

Elke beveiligingspoller wordt standaard geleverd met een indrukwekkende mechanische sluiting. Die bestaat uit een speciaal ontworpen anti-boor, tien-pins push-up veiligheidsslot. Met uitzondering van de modellen in 304 Edelstaal zijn de sloten gecertificeerd volgens het Engelse Solid Secure Certificate. Elke beveiligingspoller wordt geleverd met twee sleutels en per order met een uniek en gelijk slotnummer. Tegen een meerprijs kunnen wij de beveiligingspollers voorzien van 2 reflecteren banden van 50mm hoog, conform de Norm ECE 104. In de kleuren rood, wit of geel.

Uitstekende service

U kunt al sinds 1998 bij RhinoSystems terecht voor beveiligingspollers en afbakenpollers , aanrijdbeveiligingsinstallatie of een civiele bescherminstallatie. Onze producten worden in eigen beheer gemaakt, zodat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Voor het beste eindresultaat importeren wij gerenommeerde merken uit Duitsland en Groot-Brittannië. U vindt ons wijdvermaarde producten dan ook in heel Nederland en België. Wanneer u voor RhinoSystems Perimeter Protection kiest, bent u verzekerd van:

 • Installatie binnen één maand
 • Persoonlijk advies bij het kiezen
 • Installatie door professionele installateur
 • Eén contactpersoon hele proces
 • 24 jaar ervaring
 • 3 jaar garantie
 • Wijdvermaarde kwaliteitsproducten
 • Altijd duidelijke afspraken

Vragen? Neem direct contact op

Wilt U een vrijblijvende prijsopgave? RhinoSystems Perimeter Protection helpt u graag. Na het vergaren van informatie over de situatie maken wij een beveiligingsinventarisatie om een passende aanbieding te kunnen maken. Wij leveren direct van de fabriek in Groot-Brittannië en vanuit onze eigen voorraad. Neem daarom contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn tijdens werkuren beschikbaar op 0031 (70) 393 74 35.  Of u belt mij persoonlijk op 06-53950458. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres contact@rhinosystems.nl of het contactformulier op deze website.

Geheel goed verzorgd

U kunt bij RhinoSystems Perimeter Protection terecht voor het gehele traject, van advies en aankoop tot en met de installatie. Toekomstbestendig beveiligen wanneer het u uitkomt. Alle beveiligingsinstallaties worden door ons professioneel en veilig geïnstalleerd. Dit is inclusief de milieuvriendelijke installatie in de grond. Zodra uw beveiliging geïnstalleerd is, checken wij voor u of alles op de juiste manier functioneert en geven wij u de instructies. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart uw dagelijkse dingen doen, wetende dat uw medewerkers veilig met een open deur kunnen werken en dat uw pand preventief is beveiligd tegen diefstal en een ramkraak. Een hele geruststellende gedachte met méér gemoedsrust, méér bescherming en méér veiligheid. Na de oplevering is er voor de verzekering een opleverdokument en het Sold Secure Certificaat beschikbaar.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

  Bel ons Mail ons Offerte