ramkraakveiligheid

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

ramkraakveiligheid

Met rampalen of ramkraakpalen  realiseer je een ramkraakbeveiliging. Op papier is dit een preventieve veiligheidsmaatregel voor bedrijven met een verhoogd veiligheidsrisico. In de praktijk is dit een civiele preventieve grensbeveiliging. Dit zijn een aantal in een rij geplaatste, handmatig te bedienen verzinkbare Rhino ramkraakpalen. Deze ramkraakbeveiliging levert preventieve ramkraakveiligheid. Dit is het voorkomen van bouwkundige ramkraakschade en persoonlijke ramkraaktrauma’s ten gevolge van een ramkraakpoging.

 

het voorkomen van een ramkraak

Het resultaat van een betrouwbare ramkraakbeveiliging is ramkraakveiligheid vanuit alle richtingen. Met ramkraakveiligheid voorkomt u bij een ramkraakpoging onveilige situaties voor bewoners en voorbijgangers in de buurt, met mogelijk letsel als gevolg, persoonlijke ramkraaktrauma’s bij direct betrokkenen, forse bouwkundige ramkraakschade aan het pand, economische schade voor uw bedrijf, economische schade voor de ondernemers uit de buurt. Tevens voorkomt u angst gevoelens en onrust bij buurtbewoners en uw directe buren en economische schade door negatieve publiciteit over de buurt. Een civiele preventieve grensbeveiliging met Rhino beveiligingspollers is een waardevolle investering.

veiligheidsrisico’s  van een ramkraak 

De veiligheidsrisico’s zijn niet te overzien Een ramkraak kan leiden tot onveilige situaties voor bewoners en voorbijgangers in de buurt, met mogelijk letsel als gevolg. De impact van een ramkraak kan schade veroorzaken aan gebouwen, voertuigen en andere eigendommen in de buurt.

angst en onrust van een ramkraak 

Buurtbewoners kunnen angst en onrust ervaren door de gevolgen van een ramkraak, wat een negatieve invloed heeft op het welzijn van de gemeenschap. Daarnaast er er ook een lokale economische impact, aangrenzende lokale bedrijven kunnen schade lijden en economische gevolgen ondervinden als gevolg van een ramkraak, wat kan leiden tot verlies van werkgelegenheid en zakelijke activiteiten.

reputatieschade van een ramkraak 

De reputatie van de buurt kan lijden onder de negatieve publiciteit en perceptie die gepaard gaan met een ramkraakpoging. Winkelend publiek kan deze locatie weren omdat ze deze ervaren als een onveilig. Het is van cruciaal belang om proactieve veiligheidsmaatregelen te nemen om dergelijke incidenten te voorkomen en de veiligheid en het welzijn van de buurt te waarborgen. De ramkraak beveiligingspalen zitten in de grond verborgen en kunnen daardoor bijvoorbeeld bij het sluiten van de winkel worden gebruikt. Overdag zijn ze dan voor het winkelend publiek niet zichtbaar.

samen Nederland economisch veiliger maken

Uw duurzame investering is meer dan alleen ramkraakveiligheid en het welzijn van klanten en medewerkers, maar ook in een stijlvolle opwaardering van de omgeving, het respect voor de eventuele omwonenden en tenslotte de exclusiviteit van de dienstverlening en het assortiment. Kortom, investeren in een civiele grensbeveiliging is uw bedrijfsimago versterken en een stimulans voor de economische groei van uw bedrijf. De eerste indruk die u hiermee maakt is de sleutel tot vele winstgevende zakelijke betrekkingen.

.

Beveiliging apotheken

ontdek de kracht van de Rhino pollers

Ontdek de kracht van de Rhino beveiligingspollers. Een ingenieuze combinatie om met stijl respectvol te beveiligen. Boven de grond pronken ze als robuuste, staal gecoate ronde palen, terwijl ze onder het maaiveld verborgen zitten in een stevige vierkante stalen schacht. Deze schacht fungeert als een onzichtbare bunker en vormt de obstakelvrije thuisbasis. De Rhino beveiligingspollers zijn leverbaar in geborsteld Edelstaal 316 en in staal voorzien van een gekleurde coating.  Wat maakt het ontwerp van deze pollers zo uniek? De ronde dikwandige palen zijn onderaan voorzien van onzichtbare glijnokken, wat samen met de interne stalen stang zorgt voor krachtige verbindingen met de conus-vormige buis onder in de schacht. Deze schacht, die maar liefst 100 cm de grond in gaat, wordt vakkundig aangesloten in het straatwerk, wat niet alleen de stabiliteit verhoogt, maar ook de slagvastheid van onze Rhino beveiligingspollers aanzienlijk vergroot. Met Rhino beveiligingspollers investeert u niet alleen in veiligheid, maar ook in een stijlvolle toevoeging aan een veiligere omgeving. Ervaar de perfecte combinatie van de functionaliteit in eigen beheer en esthetiek met RhinoSystems.

veiligheidsmaatregelen zijn er niet voor de verzekeringsmaatschappij

Helaas horen wij nog vaak als het niet voor de verzekering hoeft, dan doe ik niets Als ervaringsdeskundige wil ik u op het hart drukken dat een ramkraakpoging zonder de professionele Rhino beveiligingspollers rampzalig is.

Als de verzekering zegt dat het niet hoeft, betekent dat niet dat uw onderneming is vrijgesteld van een ramkraakpoging sterker nog, u blijft voor criminelen nog steeds heel aantrekkelijk.

Het ontbreken van preventieve professionele ramkraak veiligheidsmaatregelen kan fataal uitpakken. Niet alleen voor uw onderneming maar ook voor de buurt, aangrenzende ondernemers en het personeel. Daarbij komt nog dat u voor uzelf, uw personeel en uw klanten verplicht bent een veilige werkomgeving te realiseren. Hiermee creëert u voor u zelf een sociaal betrokken onderneming met vele commerciële voordelen. Toekomstige klanten zullen het waarderen als u in veiligheid heeft geïnvesteerd.  Zonder de Rhino beveiligingspollers is het nog maar de vraag of u na een ramkraakpoging daar wel kunt blijven ondernemen. Er zal altijd gesproken worden over de periode voor en na de ramkraak!

betrokken en dienstbaar

Wij begeleiden u door het volledige proces naar civiele veiligheid, met deskundig meertalig advies, aankoopondersteuning en een vakkundige installatie. Uw projectbegeleider staat gedurende het hele project tot uw dienst. Na de operationele fase van de preventieve veiligheidsmaatregel voeren we grondige controles uit, bespreken we de instructies met u en overhandigen we de speciale sleutels. Als trotse partner van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven bevestigen we onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit. Na oplevering ontvangt u een opleveringsdocument en het prestigieuze Sold Secure Certificaat voor uw verzekering. Uw locatie is preventief civiel veilig ingericht.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Offerte aanvragen