ramkraak exclusieve producten

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

Voorkom ramkraak exclusieve producten

Bent u op zoek naar een geschikte grensbeveiliging om uw onderneming preventief te beveiligen tegen een ramkraak?  Dan bent u bij RhinoSystems Perimeter Protection aan het juiste adres. Een grensbeveiliging bestaat uit een aantal Rhino beveiligingspollers op een rij geplaatst in de grond.  Onze grensbeveiligingen stoppen crimineel autoverkeer en werken preventief uitstekend. U kunt de Rhino beveiligingspollers eenvoudig inzetten wanneer het u uitkomt. Voor ondernemers in goederen met een verhoogd veiligheidsrisico installeren wij de grensbeveiligingen zonder overlast door het graven van leidingen of kabels. Onze grensbeveiligingen worden aanbevolen door verschillende verzekeraars en garanderen u een veiligere werkomgeving. Weet u dat wij al met twee Rhino beveiligingspollers een grensbeveiliging kunnen realiseren. 

Waarom pollers?

Beveiligers in winkels, alarmsystemen, rolluiken en verzekeringen beschermen niet tegen crimineel autoverkeer. Beveiligingspollers doen dat wel. Wanneer u de pollers paraat zet en als het erop aankomt is uw investering bij ons een hele geruststelling. In paraatheid is het een gastvrij toegankelijke beveiliging die oog heeft voor alle het verkeer en uitsluitend autoverkeer tegenhoud, dat is bij hekken en rolluiken belangrijk anders. In rust is het uitzicht hersteld en de beveiliging onzichtbaar verborgen. Dat alles onafhankelijk en in vrijheid te bedienen. Ramkraken zijn traumatische ervaringen en u kunt zich daar niet voor verzekeren. Beveiligingspollers verrijken het leven en sluiten criminele veiligheidsrisico’s uit.

Rhino beveiligingspollers

Ontdek de kracht van de Rhino beveiligingspollers. Een ingenieuze combinatie om met stijl respectvol te beveiligen. Boven de grond pronken ze als robuuste, staal gecoate ronde palen, terwijl ze onder het maaiveld verborgen zitten in een stevige vierkante stalen schacht. Deze schacht fungeert als een onzichtbare bunker en vormt de obstakelvrije thuisbasis. De Rhino beveiligingspollers zijn leverbaar in geborsteld Edelstaal 316 en in staal voorzien van een gekleurde coating.  Wat maakt het ontwerp van deze pollers zo uniek? De ronde dikwandige palen zijn onderaan voorzien van onzichtbare glijnokken, wat samen met de interne stalen stang zorgt voor krachtige verbindingen met de conus-vormige buis onder in de schacht. Deze schacht, die maar liefst 100 cm de grond in gaat, wordt vakkundig aangesloten in het straatwerk, wat niet alleen de stabiliteit verhoogt, maar ook de slagvastheid van onze Rhino beveiligingspollers aanzienlijk vergroot. Met Rhino beveiligingspollers investeert u niet alleen in veiligheid, maar ook in een stijlvolle toevoeging aan een veiligere omgeving. Ervaar de perfecte combinatie van de functionaliteit in eigen beheer en esthetiek met RhinoSystems.

Traditioneel Engels vakmanschap

Ons industriële ontwerp is al meer dan 23 jaar een buitengewoon succesverhaal, en het is geen verrassing dat we sinds die tijd maar weinig wijzigingen hebben aangebracht aan het ontwerp. Dit succes is grotendeels te danken aan de onwrikbare mechanische betrouwbaarheid van ons product.

Het geheim van ons succes ligt in de perfecte balans tussen traditioneel vakmanschap en hoogwaardige materialen. Dit levert niet alleen een duurzame beveiligingsoplossing op, maar ook een uiterst gebruiksvriendelijke. Ons ontwerp combineert Engels vakmanschap met innovatie, en het resultaat is een beveiligingssysteem dat niet alleen lang meegaat, maar ook gemakkelijk te hanteren is. Daarbij komt nog dat de Rhino pollers in eigen beheer en met de hand kunnen worden ingezet wanneer het u uitkomt. Ook als andere systemen in storing staan. Betrouwbaarder kunnen wij het niet bedenken. Kortom, onze grensbeveiliging combineert uw gezond verstand met de kracht van traditie en de precisie van modern vakmanschap, wat resulteert in een ongeëvenaarde duurzaamheid en gebruiksgemak voor optimale gemoedsrust.

roldeurbeveiliging

Grensbeveiliging goed verzorgd

Bij RhinoSystems Perimeter Protection staan wij voor u klaar gedurende het gehele proces. Van deskundig meertalig advies en aankoopovereenkomsten tot en met een vakkundige installatie. U heeft gedurende het gehele project contact met één toegewijde projectbegeleider. Wij bieden u met de Rhino pollers een in eigen beheer werkende onbemande grensbeveiliging. Al meer dan 25 jaar realiseren in heel Europa projecten om veiliger te kunnen winkelen en beveiligen wij  objecten en verschillende soorten terreinen en gebieden. Onze professionele installatieteams zorgen ervoor dat alle grensbeveiligingen veilig, efficiënt en milieuvriendelijk worden geïnstalleerd. Zodra uw grensbeveiliging operationeel is, voeren wij grondige controles uit om ervoor te zorgen dat alles veilig is naar behoren functioneert. We bespreken de instructies met u en overhandigen u de speciale sleutels. RhinoSystems is trots om partner van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven te zijn, wat onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit onderstreept. Na de oplevering ontvangt u een gedetailleerd opleveringsdocument en het prestigieuze Sold Secure Certificaat voor uw verzekering. Voor verdere informatie nodigen wij u uit om onze Rhino beveiligingspollers te verkennen of vul het onderstaande aanvraagformulier in. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte