professioneel beschermen

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

Professioneel beschermen

Professioneel beschermen met de Rhino beschermpollers van RhinoSystems. Dat kan door het plaatsen van een aantal Rhino beschermpollers in de werkvloer of op het terrein. Eenvoudig zonder het graven van een bekabeling of leidingen. Hiermee is het mogelijk op ruimtes, gebieden voor allerlei doeleinden tijdelijk en regelmatig professioneel te beschermen met een grensbescherming. Denk daarbij aan de volgende voorbeelden:

Voortuinen beschermen

Voor een veilige voortuin met of zonder oprit zijn de Rhino beschermpollers een uitkomst. Deze grensbescherming is een gezinsvriendelijke selectieve afsluiting van uw voortuin en gelijktijdig een beveiliging voor de eventuele auto op de oprit. De Rhino beschermpollers zijn eenvoudig zelf te plaatsen op strategische plekken in uw voortuin. De grensbescherming is tevens een hele sociale bescherming met behoud van de contacten met de buitenwereld. De grensbeveiliging is naar behoefte inzetbaar en laat al het verkeer door met uitzondering van het autoverkeer.

Bedrijfsterreinen beschermen

Voorbeelden zijn de oppervlaktes die voor een gevarieerde opslag capaciteiten nodig zijn.  Dit speelt bijvoorbeeld bij bedrijven die seizoen gebonden werkzaamheden verrichten, zoals bij Rijkswaterstaat de zoutopslag.  Ook parkeerplaatsen die in de avond gevuld zijn met bedrijfswagens en overdag een andere functie kunnen hebben. Jaarlijks terugkerende evenementen, shows of presentaties op bedrijfsterreinen waarvoor een bescherming wenselijk is. 

Evenemententerreinen beschermen

Voorbeelden zijn de oppervlaktes die voor een specifiek evenement nodig zijn. Die zijn met de Rhino beschermpollers makkelijk te beschermen. Het is daarbij heel belangrijk om publieksstromen te geleiden en het logistieke verkeer te regelen. Dat kan onbemand met de Rhino beschermpollers. Jaarlijks terugkerende evenementen voor muziek, voor shows en presentaties zijn eenvoudig facilitair in te delen met de Rhino beschermpollers. 

Werkplaats beschermen

Met de Rhino beschermpollers is het eenvoudig om tijdelijk en regelmatig ruimtes te beschermen die voor een ander doel beschikbaar moeten zijn. Hoe vaak gebeurd het dat als die ruimte nodig is, dat deze dan leeg gehaald moet worden. Bij regelmatig terugkerende half fabricaten en  seizoengebonden voertuigen is het verstandig om die ruimtes professioneel  te beschermen met de Rhino beschermpollers van RhinoSystems. 

Magazijn beschermen

Met de Rhino beschermpollers is het eenvoudig om tijdelijk en regelmatig ruimtes af te bakenen die voor een ander doel beschikbaar moeten zijn. Hoe vaak gebeurd het dat als die ruimte nodig is, dat deze dan leeg gehaald moet worden. Bij regelmatig terugkerende exclusieve goederen en seizoengebonden opslag is het verstandig om die ruimtes professioneel af te bakenen met de Rhino beschermpollers van RhinoSystems. 

Natuurgebied beschermen

Beschermen van natuurgebieden. Voorbeelden zijn de stadsparken die regelmatig onderhouden worden. Hierbij is de veiligheid een belangrijk item om delen frequent af te beschermen. Ook het paar-en broeiseizoen vraag de nodige aandacht waarbij een regelmatige bescherming belangrijk is. De voordelen van de Rhino beschermpollers komen hier significant tot uiting. 

Openbare ruimte beschermen

Voorbeelden zijn de stads-en dorpsevenementen die regelmatig plaatsvinden. Hierbij is de veiligheid en het transport van de hulpdiensten een belangrijk item. Om ongelukken met rijtuigen te voorkomen zijn kades en grachten eenvoudig met de Rhino beschermpollers af te beschermen. Ook het paar-en broeiseizoen in stadsparken vraag de nodige aandacht waarbij een regelmatige bescherming behulpzaam is.  De voordelen van de Rhino beschermpollers komen hier significant tot uiting. 

Enkele voordelen om de Rhino beschermpollers te gebruiken:

 • 100% zelf te regelen
 • betrouwbaarheid
 • direct inzetbaar
 • eenvoudige bediening
 • eenvoudige installatie
 • geen externe opslag
 • geen overlast bij installatie
 • geen onderhoudscontract
 • geen beperking in aantal
 • 3 jaar garantie
 • méér dan 25 jaar beproefd
 • gebruikt geen energie
 • hufterproef
 • onzichtbaar verborgen

Grensbescherming goed verzorgd

Bij RhinoSystems Perimeter Protection staan wij voor u klaar gedurende het gehele proces. Van deskundig meertalig advies en aankoopovereenkomsten tot en met indien gewenst de vakkundige installatie. U heeft gedurende het gehele project contact met één toegewijde projectbegeleider. Wij bieden u met de Rhino beschermpollers een in eigen beheer werkende onbemande grensbeveiliging. Al meer dan 25 jaar realiseren in heel Europa projecten om veiliger te kunnen winkelen en beschermen wij objecten en verschillende soorten terreinen en gebieden. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

  Bel ons Mail ons Offerte