problemen digitale beveiligingssystemen

Verkeerde plaatsing van sensoren
verkeerde plaatsing van camera’s en onjuiste configuratie van alarmzones Een van de meest voorkomende fouten is het onjuist plaatsen van sensoren en camera’s. Een correcte configuratie van alarmzones verhoogt de effectiviteit en minimaliseert valse alarmen. -Voorkomen geen ramkraakpogingen Doordat alle alarmsystemen binnen zijn geplaats is er geen preventieve beveiliging buiten zichtbaar.

onvoldoende beveiliging van netwerkverbindingen
Draadloze beveiligingssystemen zijn kwetsbaar voor signaalinterferentie. Andere elektronische apparaten en slechte weersomstandigheden kunnen het signaal verstoren.

negeren van software-updates en patches
Negeren van software-updates en patches en gebrek aan professionele installatie en onderhoud Regelmatige updates en patches zijn cruciaal om de software van beveiligingssystemen actueel en veilig te houden. Een onderhoudscontract is cruciaal. -Gevoelig voor storingen en schadelijk voor het milieu en het klimaat.

enorme impact op het milieu
Door de wildgroei van verschillende beveiligingsproducten liggen de magazijnen van beveiligingsbedrijven bomvol en zijn deze producten een enorme belasting voor het milieu.

maakt mensen er niet slimmer op
Door de simpele afstandsbediening is de vervanging van de batterijen een aanslag op het milieu en weten mensen niet waar ze mee bezig zijn.  Er wordt niet over risicobewust en milieuvriendelijk beveiligen gecommuniceerd.