private grensbewaking

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

Private grensbewaking

Onze bewakingspollers kunt u gebruiken als een onbemande private grensbewaking. Denk hierbij aan het afbakenen, het afsluiten, het beschermen, het onbemand bewaken en het vrijhouden van terreinen, wegen en objecten zonder extreme veiligheidsrisico’s. Onze grensbewakingen zijn onbemand dag en nacht zelf te regelen. Ervaar het comfortabel toepassen van de handmatig te bedienen bewakingspollers.

Private is Private 

Een private grensbewaking bestaat uit één of meerdere bewakingspollers. Private betekent dat de bewakingspollers in eigen beheer kunt gebruiken, geheel onafhankelijk van wie en wat dan ook.  Op verzoek  kunnen u adviseren in het model en de hoeveelheid die past bij uw project. Door het design en de handmatige bediening zijn ze uiterst betrouwbaar. Door de poller uit de schacht omhoog te trekken en het slot in te drukken zet u ze op slot. In rust is de poller op slot en uit het zicht verborgen in de schacht in de grond. In letterlijk een handomdraai heeft u een onbemande bewaking binnen of buiten staan. Dit zonder overlast voor het aanleggen van leidingen en kabels want die zijn er niet.

De beste bewakingspollers

Elke bewakingspoller wordt standaard geleverd met een  mechanische sluiting. Die bestaat uit een speciaal ontworpen anti-boor, tien-pins push-up veiligheidsslot. De meeste bewakingspollers zijn bekroond en gecertificeerd volgens het Engelse “Sold Secure Automotive Gold Standard” en hebben het Engelse “Secured by Degin” accreditatie behaald. Elke bewakingspoller wordt geleverd met twee sleutels en per poller met een uniek en gelijk slotnummer. Tegen een meerprijs kunnen wij ze voorzien van 2 reflecteren banden van 50mm hoog, conform de Norm ECE 104.

Ook voor beugelhekken

Om bedrijfsterreinen te bewaken leveren wij ook vaste beugelhekken, stevige jongens waar iedereen een blokje om voor rijdt. Dit om lange afstanden efficiënte beveiligen. Leverbaar in de gewenste RAL kleuren en ook verzorgen wij de plaatsing van de beugelhekken. Bij RhinoSystems Perimeter Protection kunt u terecht om uw terrein in zijn geheel te bewaken en hoeft u daarvoor geen andere partij in te schakelen. Wel zo makkelijk. Kijk ook op beugelhekken en vul het onderstaand aanvraagformulier in.

Geheel goed verzorgd

U kunt bij RhinoSystems Perimeter Protection terecht voor het gehele traject, van advies en aankoop tot en met de installatie. Onze pollers zijn al meer dan 25 jaar wereldwijd een groot succes. Alle installaties worden door ons in heel Europa professioneel en veilig geïnstalleerd. Dit is inclusief de milieuvriendelijke installatie in de grond. Zodra uw civiele installatie geïnstalleerd is, checken wij voor u of alles op de juiste manier functioneert, overhandigen wij u de speciale sleutels en geven wij u de instructies. Kijk verder op bewakingspollers en stuur uw aanvraag op.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte