preventieve veiligheidsmaatregelen 

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

preventieve veiligheidsmaatregelen 

Een preventieve veiligheidsmaatregelen die u neemt om de veiligheid te waarborgen. Wij hebben een breed assortiment aan veiligheidsmaatregelen in de vorm van Off-Grid Civiele Grensbeveiligingen.

Schuurbeveiliging RhinoSystems

beschermpreventie maatregel 

De beschermpreventie maatregel is uitermate geschikt wanneer er een normaal of geen veiligheidsrisico aanwezig is. Dat is bijvoorbeeld in de voortuinen van woonwijken waar rijsnelheid  laag is en de aanrijafstanden beperkt zijn. Wij kunnen u hierin adviseren. Onze civiele grensbeveiligingen zijn geschikt om voortuinen, objecten en openbare ruimtes tegen ongewenst autoverkeer te beschermen en om diefstal van voertuigen te verhinderen.

voorkom ramkraaktrauma’s

Weet u dat een poging tot een ramkraak naast de bouwkundige schade ook trauma’s kunnen veroorzaken? Buiten de kosten van het ziekteverzuim voor de psychische behandelingen heeft diefstal met geweld veel emotionele impact op uw onderneming. Onze verschillende ramkraakpreventie maatregels kunnen kan dit voorkomen.

Ramkraak in Arnhem
RhinoSystems beveiligingspoller grensbeveiliging

Diefstalpreventie 

Om diefstal op bedrijfsterreinen en diefstal van voertuigen te voorkomen kunnen wij civiele grensbeveiligingen plaatsen op strategische locaties zodat criminelen uw adres voorbij rijden. Deze preventieve diefstalmaatregel werkt voor elke aanrijdroute vanuit alle kanten zowel vanuit buiten maar ook vanuit binnen.

9 voordelen preventief beveiligen 

Omdat de Rhino beveiligingspollers werken zonder een nutsvoorziening, werken ze altijd, ook bij een stroomuitval. De bediening is onafhankelijk en in eigen beheer en te gebruiken wanneer u dat nodig acht. Preventieveiligheid werkt tweezijdig zowel vanuit buiten maar ook vanuit binnen.

Logo RhinoSystems

veiligheid goed voor iedereen

Uw duurzame investering is meer dan alleen veiligheid en het welzijn van klanten en medewerkers, maar ook in een stijlvolle opwaardering aan uw omgeving en de exclusiviteit van de dienstverlening en het assortiment. Kortom, investeren in een grensbeveiliging is uw bedrijfsimago versterken en de groei te stimuleren. De eerste indruk die u hiermee maakt is de sleutel tot winstgevende zakelijke betrekkingen.

preventie veiligheidsmaatregelen goed verzorgd

Wij begeleiden u door het volledige proces naar preventieve veiligheid, met deskundig meertalig advies, aankoopondersteuning en een vakkundige installatie. Uw projectbegeleider staat gedurende het hele project tot uw dienst. Na de operationele fase voeren we grondige controles uit, bespreken we de instructies met u en overhandigen we de speciale sleutels. Als trotse partner van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven bevestigen we onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit. Na oplevering ontvangt u een opleveringsdocument en het prestigieuze Sold Secure Certificaat voor uw verzekering. Uw bedrijf is met de veiligheidsmaatregelen van RhinoSystems preventief civiel beveiligd. Zo maken we samen Nederland veiliger.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Offerte aanvragen