preventief beveiligen

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

preventief beveiligen

Met Rhino beveiligingspollers realiseren wij het antwoord op veel beveiligingsproblemen. Een grensbeveiliging beschermt, beveiligt en verhindert preventief crimineel gedrag aan objecten gebouwen en de detailhandel met een verhoogd veiligheidsrisico. Dierbare objecten op een eigen terrein welke een extra beveiligingen nodig hebben kunnen met een grensbeveiliging worden ingericht. 

grensbeveiliging multifunctioneel

Heeft u een garage, oprit of een kantoorpand dat u graag beter wilt beschermen tegen ongewenste voertuigen of crimineel gedrag? Dankzij de grensbeveiliging van RhinoSystems zijn uw dierbare objecten en uw eigenterrein goed beschermd. Heeft u thuis een grote oprit? Ook deze kunnen wij strategische inrichten met de Rhino beveiligingspollers om efficiënt te parkeren en om ongewenste voertuigen te weren. 

9 van de vele voordelen

 • Anti-boorslot
 • Betrouwbaar
 • Afwisselend inzetbaar
 • eenvoudig te installeren
 • werkt zonder energie
 • gebruiksvriendelijk
 • Onderhoudscontract vrij
 • Acuut inzetbaar
 • Gecertificeerde sloten

Traditioneel Engels vakmanschap

Ons industriële ontwerp is al meer dan 23 jaar een buitengewoon succesverhaal, en het is geen verrassing dat we sinds die tijd maar weinig wijzigingen hebben aangebracht aan het ontwerp. Dit succes is grotendeels te danken aan de onwrikbare mechanische betrouwbaarheid van ons product.

Het geheim van ons succes ligt in de perfecte balans tussen traditioneel vakmanschap en hoogwaardige materialen. Dit levert niet alleen een duurzame beveiligingsoplossing op, maar ook een uiterst gebruiksvriendelijke. Ons ontwerp combineert Engels vakmanschap met innovatie, en het resultaat is een beveiligingssysteem dat niet alleen lang meegaat, maar ook gemakkelijk te hanteren is.

Daarbij komt nog dat de Rhino pollers in eigen beheer en met de hand kunnen worden ingezet wanneer het u uitkomt. Ook als andere systemen in storing staan. Betrouwbaarder kunnen wij het niet bedenken.

Kortom, onze grensbeveiliging combineert uw gezond verstand met de kracht van traditie en de precisie van modern vakmanschap, wat resulteert in een ongeëvenaarde duurzaamheid en gebruiksgemak voor optimale gemoedsrust.

Grensbeveiliging goed verzorgd

Bij RhinoSystems Perimeter Protection staan wij voor u klaar gedurende het gehele proces. Van deskundig meertalig advies en aankoopovereenkomsten tot en met een vakkundige installatie. U heeft gedurende het gehele project contact met één toegewijde projectbegeleider. Wij bieden u met de Rhino pollers een in eigen beheer werkende onbemande grensbeveiliging. Al meer dan 25 jaar realiseren in heel Europa projecten om veiliger te kunnen winkelen en beveiligen wij  objecten en verschillende soorten terreinen en gebieden. Onze professionele installatieteams zorgen ervoor dat alle grensbeveiligingen veilig, efficiënt en milieuvriendelijk worden geïnstalleerd. Zodra uw grensbeveiliging operationeel is, voeren wij grondige controles uit om ervoor te zorgen dat alles veilig is naar behoren functioneert. We bespreken de instructies met u en overhandigen u de speciale sleutels. RhinoSystems is trots om partner van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven te zijn, wat onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit onderstreept. Na de oplevering ontvangt u een gedetailleerd opleveringsdocument en het prestigieuze Sold Secure Certificaat voor uw verzekering. Voor verdere informatie nodigen wij u uit om onze Rhino beveiligingspollers te verkennen of vul het onderstaande aanvraagformulier in. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

  Offerte aanvragen