parkeerplaatsen beschermen

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

parkeerplaatsen beschermen

De Rhino beschermpollers bieden een doeltreffende oplossing voor tal van parkeerproblemen. Of u nu een enkele poller of een reeks pollers nodig heeft, wij staan voor u klaar. Als u een parkeerterrein heeft dat u wilt beschermen tegen ongewenste foutparkeerders, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze pollers zijn eenvoudig te installeren in het straatwerk, zonder gedoe met leidingen of kabels. 

zorgeloze parkeerervaringen

Met onze Rhino pollers hebt u de zekerheid van een gereserveerde parkeerplaats, en uw voertuig is beschermd op de momenten die voor u het beste uitkomen. Dankzij onze milieuvriendelijke installatie kunt u volledig zelfstandig gebruikmaken van uw parkeerplaats. Bij RhinoSystems krijgt u meer gemoedsrust en meer bescherming, en dat alles tegen een betaalbare prijs.

eenvoudig zelf te regelen

De Rhino pollers gaan 70 cm de grond in en zijn dus eenvoudig zelf te plaatsen. De hoogte boven de grond is de Rhino poller 50 cm hoog en de kleur is zwart. Elke Rhino poller wordt geleverd met een standaard mechanisch slot van uitzonderlijke kwaliteit. Dit slot is niet zomaar een slot; het is voorzien van een speciaal ontworpen anti-boor mechanisme en telt maar liefst tien beveiligingspennen voor optimale bescherming. Wanneer u een Rhino poller aanschaft, ontvangt u niet één, maar twee sleutels. Bovendien, en dit is echt bijzonder, heeft elke poller een uniek en identiek slotnummer. Dat betekent dat u al uw Rhino pollers kunt bedienen met dezelfde sleutel, wat niet alleen handig is, maar ook de veiligheid ten goede komt.

geheel goed verzorgd

U kunt bij RhinoSystems Perimeter Protection terecht voor het gehele traject, van advies en aankoop tot en met de installatie. Toekomstbestendig beveiligen wanneer het u uitkomt. Alle bescherminstallaties worden door ons professioneel en veilig geïnstalleerd. Dit is inclusief de milieuvriendelijke installatie in de grond. Zodra uw civiele bescherminstallatie  geïnstalleerd is, checken wij voor u of alles op de juiste manier functioneert en geven wij u de instructies. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart uw dagelijkse dingen doen. Een hele geruststellende gedachte met méér gemoedsrust, méér bescherming.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte