Afmetingen beveiligingspollers om de voortuin te beveiligingen 

Wanneer u beveiligingspalen kiest, zult u merken dat ze in verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. Daarom is het belangrijk om te beslissen welk type beveiligingspoller en de beveiligingspoller u nodig heeft om uw eigendom te beveiligen. In dit artikel vertel ik u u alles wat u moet weten over de afmetingen van beveiligingspoller voor bijvoorbeeld uw voortuin.

Waarom zijn de afmetingen van een Rhino beveiligingspoller belangrijk?

Een van de meest complexe aspecten van beveiligingspollers is het installeren ervan. Het is een behoorlijk langdurig proces waarbij u mogelijk de hulp van een professional moet inroepen, omdat er veel techniek en planning in zit om ervoor te zorgen dat ze veilig worden geïnstalleerd.

De gaten die in de grond worden gemaakt voor beveiligingspollers moeten nauwkeurige afmetingen hebben. Het maken van kleine misrekeningen op dit gebied kan ertoe leiden dat een beveiligingspollers niet goed wordt geplaatst en daardoor zijn effectiviteit verliest.

Naast de installatie zijn de afmetingen ook belangrijk voor de functie van de beveiligingspollers en voor de esthetiek. Afhankelijk van de fysieke aard van een gebied kunnen bepaalde dimensies beter werken dan andere. Ten slotte is het kennen van de afmetingen van de paal essentieel om ervoor te zorgen dat het plaatsen ervan niet in strijd is met de lokale regelgeving.

Afmetingen

Bij het bepalen van de afmetingen van beveiligingspollers moet rekening worden gehouden met de volgende toelichtingen:

De hoogte wordt altijd gemeten vanaf het oppervlak van het straatwerk. De kleinste afmeting, de totale breedte of diameter, wordt gemeten in het horizontale vlak. De minimale hoogte van een beveiligingspollers bedraagt 50 centimeter. Dus als een paal 50 centimeter hoog is, moet deze een minimale diameter van 20 centimeter hebben.

Als een beveiligingspollers hoger is dan 50 centimeter, onthoud dan altijd dat de diameter van de basis omgekeerd evenredig is met de hoogte. Zo moet een paal met een diameter van 9 centimeter minimaal 67 centimeter hoog zijn.

Contrast

Voor visueel gehandicapten kan het contrast het verschil zijn tussen het daadwerkelijk zien van iets en het niet zien ervan. Om slechtzienden een straatmeubilair te laten zien, is het dus een kwestie van ervoor zorgen dat het een sterk contrast vormt met de directe omgeving.

Hier zijn twee voorbeelden die u kunt gebruiken voordat u een beveiligingspollers aanschaft:

Lichtgekleurde paaltjes contrasteren goed met de donkere ondergrond.
Je kunt een goed contrast creëren tussen donkergekleurde paaltjes en voor lichtgekleurde gebouwen.
Als U een voorkeur heeft de omgeving weinig te contrastteren, dan kunt u de beveiligingspollers laten voorzien van reflecteren banden. De reflectie moet dan aan de gestelde normering voldoen.

Hoe meet je beveiligingspollers?

Als u de afmetingen van een beveiligingspollers niet kunt vinden, kunt u als volgt de maat bepalen:

Meet de exacte omtrek van de paal, de afstand rond de buitenkant van de paal. Zorg ervoor dat u hierbij een plat meetlint gebruikt.
Deel de omtrek van de beveiligingspollers door 3,14. Als u dit doet, krijgt u de buitendiameter van de beveiligingspollers.
Met dit resultaat kunt u vervolgens een Rhino beveiligingspollers bestellen. Gelukkig zorgen we er bij RhinoSystems voor dat de producten op onze website alle benodigde informatie bevatten, zoals materialen en afmetingen. Bekijk zeker eens onze uitgebreide collectie beveiligingspollers om de Rhino beveiligingspoller te vinden die u zoekt.