objecten beschermen

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

objecten beschermen

Bent u op zoek naar een gastvrij alternatief voor een hek ? Dan is een grensbeveiliging wellicht voor u de oplossing. Een grensbeveiliging bestaat uit één of meerdere beveiligingspollers die in een rij in de grond worden geïnstalleerd. De handmatig te bedienen grensbeveiliging bezit een enorme slagvastheid wanneer deze paraat staat. Uw object blijft dan te voet gastvrij toegankelijk en de grensbeveiliging vangt de klappen op van ongewenst en crimineel autoverkeer. 

kwaliteit waarborgen

Objecten beveiligen beschermen afbakenen. De objectbeveiliging wordt door ons geïnstalleerd, zodat wij zeker zijn van een uitstekend eindresultaat. RhinoSystems installeert dan ook al sinds 1998 aanrijbeveiligingen. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen worden een aantal producten in eigen beheer gemaakt. Wij importeren gerenommeerde merken uit Duitsland en Groot-Brittannië.

goed verzorgd

Bij RhinoSystems Perimeter Protection staan wij voor u klaar gedurende het gehele proces, van deskundig advies en aankoop tot en met vakkundige installatie. U heeft gedurende het gehele project contact met één toegewijde projectbegeleider. Wij bieden u een toekomstbestendige grensbeveiliging, te bedien in eigen beheer. Onze professionele installatieteams zorgen ervoor dat alle grensbeveiligingen veilig en efficiënt en milieuvriendelijk worden geïnstalleerd. Zodra uw grensbeveiliging operationeel is, voeren wij grondige controles uit om ervoor te zorgen dat alles veilig is naar behoren functioneert. We bespreken de instructies met u en overhandigen u de speciale sleutels. RhinoSystems is trots om partner van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven te zijn , wat onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit onderstreept. Na de oplevering ontvangt u een gedetailleerd opleveringsdocument en het prestigieuze Sold Secure Certificaat voor uw verzekering.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte