Noodvoorzieningen van RhinoSystems

Bij herinrichtingswerkzaamheden, in de winter en bij hevige regenval of wateroverlast is het belangrijk dat u maatregelen neemt om de toegankelijkheid en de veiligheid te continueren.  

Door het nemen van preventieve maatregelen kunnen ongelukken en waterschades worden voorkomen. RhinoSystems levert daarom herbruikbare waterkeringen ( een milieuvriendelijk alternatief voor zandzakken ), verhuurt noodperrons en levert een ruim scala aan winterproducten.

Zoutbakken

Met een zoutstrooibak gaat u goed voorbereid de winter in. U kunt kiezen uit verschillende soorten bakken. De serie Hamatum is vervaardigd van UV-bestendig PE en is leverbaar in 3 kleuren en formaten. De serie Triquerum is vervaardigd van glasvezel en is leverbaar in 3 formaten. Wij horen graag van u wat uw wensen zijn.

Zoutbakken

Noodperron

Nood Busperrons

Deze nood busperrons zijn een handig modulair systeem waarmee u een tijdelijk of permanent platform of terrein kunt aanleggen. Inzetbaar als noodtrottoir bij hoog water en bouw- en herinrichtingsprojecten als busplatform of verkeerseilanden. De zeer stabiele elementen zijn vervaardigd uit 100% recycling kunststof en zijn zeer duurzaam in het gebruik.

De nood busperrons zijn is 180 mm hoog. Te huur in een formaat vanaf 3 x 1.70 mtr. De zijkanten en hoeken hebben ronde randen welke zijn voorzien van een reflecterende folie. Aan de lange zijde zitten scharnierende overbrugging elementen welke aansluiten op het bestaande trottoir.

Een tijdelijke investering een verstandige keuze. Investeringen in machines en apparatuur zijn hierdoor overbodig. Wij hebben voor de verhuur 6 formaten op voorraad bij de fabriek liggen.

youtube


HydroSack en HydroSnake waterkeringen

Wij leveren kant en klare praktische en herbruikbare oplossingen om wateroverlast te voorkomen. Zo verkopen wij goten waarmee waterstromen kunnen worden gestuurd en leveren wij de HydroSack en HydroSnake, beide handzame en herbruikbare waterkeringen die een uitstekend alternatief zijn voor zandzakken. De “instant zandzak”!

youtube

Waterkeringen

Logo RhinoSystems

Voor meer informatie kunt u het contactformulier gebruiken of bellen met nummer 070 – 393 74 35.