Magazijnbeveiliging

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

Magazijnbeveiliging

Heeft u een opslagplaats of opslagloods vol met goederen met een verhoogd veiligheidsrisico? Bent u bijvoorbeeld bang dat auto’s naar binnen zullen rijden, dus een ramkraak aanrichten? Of wilt u dat er bij sluiting geen intern transport plaatsvindt?  Dankzij RhinoSystems Perimeter Protection hoeft u hier niet voor te vrezen. Wij weten hoe belangrijk de eigendommen voor onze klanten zijn. Om opslagloodsen, overheaddeuren maar ook magazijnen te beveiligen, installeren wij strategisch een daadkrachtige aanrijbeveiligingsinstallatie.

Alle transportvoertuigen zijn gebarricadeerd en het is onmogelijk om met voertuigen in het gebouw te maneuvreren. Uw investering voorkomt een hoop ellende. Deze presentabele beveiliging wekt sympathie op bij uw opdrachtgevers en zijn daardoor bereid om met een gerust hart zaken met u te doen. Wij adviseren u graag over de betrouwbare magazijnbeveiliging die wij zowel leveren als voor u in de vloer installeren. De verzinkbare aanrijbeveiligingsinstallaties van RhinoSystems zijn uiterst betrouwbaar en wijken niet voor crimineel gedrag of een storing in de nutsvoorziening. Voor de uitstekende en autonoom werkende magazijnbeveiliging kiest u voor RhinoSystems Perimeter Protection.

Ramkraakinstallatie RhinoSystems

100% magazijnbeveiliging

Het gebruik van extra magazijnbeveiliging voor eigendommen gaat al terug naar het begin van de mensheid. Dit wilt zeggen dat mensen altijd al de voorkeur hebben gehad om hun spullen zo goed mogelijk te beschermen tegen dieven. Honderden jaren geleden werd in de agrarische sector gebruik gemaakt van houten grenspalen. Aan het einde van de 19e eeuw ontstonden in Engeland de eerste ongecompliceerde aanrijbeveiligingsinstallaties. Inmiddels is het aanbod aan magazijnbeveiligingen groot en divers. RhinoSystems is al meer dan 20 jaar marktleider op het gebied van aanrijbeveiligingsinstallaties en wil de kennis graag met u delen. Ondanks alle innovatieve beveiligsystemen, die van RhinoSystems werken altijd!

Gebruik van magazijnbeveiliging

Bedrijven die handelend of logistiek werkzaam zijn in goederen met een verhoogd veiligheidsrisico investeren in onze opslagbeveiliging zoals:

 • Groothandels
 • Automobielbedrijven
 • Stallingen Oldtimers
 • Opslagloodsen
 • Distributiebedrijven
 • Overslagbedrijven
 • Opslagterreinen

Voordelen van een magazijnbeveiliging

Dit presentabele systeem van beveiligen wekt sympathie op bij uw opdrachtgevers hierdoor kunnen ze met een gerust hart zaken met u doen. De verzinkbare magazijnbeveiligingen van RhinoSystems zijn op vele manieren toepasbaar. Voor open en gesloten schuifdeuren, industriedeuren en overheaddeuren. Achter of voor poorten en hekdeuren. Dankzij de magazijnbeveiliging bestaande uit verzinkbare rampalen is uw opslag binnen enkele seconden veilig. U kunt de verzinkbare rampalen makkelijk handmatig bedienen, hier heeft u geen nutsvoorziening of een chip nodig. Het voordeel daarvan is dat de rampalen altijd zullen werken, ook bij stroomuitval. 

Staan de overige beveiligingssystemen in storing? Geen nood de magazijnbeveiliging van RhinoSystems werkt altijd. Zo is uw opslag altijd beveiligd, zowel gedurende de dag als nacht. Wilt u de magazijnbeveiliging opheffen? Dan kunt u dat snel handmatig door de verzinkbare rampaal in de grond laten zakken. Het voordeel van verzinkbare rampalen ten opzichte van vaste palen is dat u deze alleen nodig heeft en ziet wanneer u dat heeft besloten. U heeft hier enkel een unieke sleutel voor nodig.

.

Ramkraakinstallatie RhinoSystems

Wanneer u voor RhinoSystems kiest, kiest u voor kwaliteit en service

Wanneer u voor RhinoSystems kiest, kiest u voor veiligheid en zekerheid. Om u ervan te verzekeren dat u bij ons voor de beste service kiest, hebben wij de argumenten voor u op een rij gezet:

 • Een betrouwbare aanrijbeveiliging
 • 24 uur daadkracht en waakzaamheid
 • een bewezen wijdvermaard A-merk
 • Professionele installatie
 • Geadviseerd door verzekeraars
 • Onderhoudscontractvrij en 3 jaargarantie

RhinoSystems verzorgt de installatie

Bij RhinoSystems kunt u terecht voor uw magazijnbeveiliging. Weet u dat wij met twee verzinkbare rampalen al een magazijnbeveiliging kunnen realiseren? Wij geven u advies, helpen bij het maken van uw keuze en installeren uw aangeschafte aanrijbeveiligingsinstallatie. Wij installeren uw magazijnbeveiliging op een professionele manier, dit houdt in dat wij het milieuvriendelijk aanpakken, desnoods discrete. Na de installatie controleren wij of de gecertificeerde en manueel te bedienen magazijnbeveiliging op de juiste manier functioneert. Na de controle weet u zeker, uw opslag dag en nacht goed wordt beschermd. Gemoedsrust, status en veilig werken zijn serieuze argumenten om het huidige veiligheidsrisico op te lossen. Het leven is immers te mooi om onnodig risico te lopen.

Praten met RhinoSystems

RhinoSystems Perimeter Protection helpt u graag van advies en aankoop tot en met de installatie ervan. Neem daarom contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn tijdens werkuren beschikbaar op 0031 (70) 393 74 35. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres contact@rhinosystems.nl of het contactformulier op deze website. Twijfel niet en neem contact met ons op. 

werkt zonder chip en nutsvoorziening

correcte orderbegeleiding 

duurzaam en een milieuvriendelijke installatie

betrouwbaar en al 24 jaar ervaring

daadkrachtig onbemand waakzaam en dienstbaar

hoofd

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om uw project door te nemen?
Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.


  Bel ons Mail ons Offerte