Het inzetten van rampalen in Nederland

U wilt er wellicht liever niet over nadenken, maar het inzetten van rampalen is op diverse plekken in Nederland wel echt nodig. Rampalen worden geplaatst, zodat er geen auto’s op een menigte of gebouw kunnen inrijden. Vaak worden rampalen geplaatst voor een winkel waar veel kostbare spullen liggen. Bent u benieuwd waarvoor rampalen worden ingezet? RhinoSystems vertelt het u in dit blog.

Functie van een rampaal

Eerst legt RhinoSystems in het kort voor u uit wat een rampaal precies is. Een rampaal is een stevig stuk staal dat in de grond geplaatst kan worden. Deze paal kunt u soms handmatig, soms automatisch in de grond laten zakken, zodat auto’s kunnen passeren. De rampalen van RhinoSystems zijn gemaakt van uitstekende materialen. Dankzij de goede kwaliteit is het voor een auto onmogelijk om de rampaal omver te rijden.

Gemoedsrust met ramkraak installatie

Een ramkraak installatie kan u veel gemoedsrust brengen. Bent u de eigenaar van een bedrijf, opslag of terrein en wilt u graag uw spullen beter beschermen? Dan zijn de rampalen van RhinoSystems niet weg te denken. Een ramkraak kan namelijk enorm veel schade aanrichten. RhinoSystems Perimeter Protection weet dat een ramkraak traumatische gevolgen kan hebben voor uw bedrijf, winkel of organisatie. Wij adviseren u graag wanneer u overweegt om een of meerdere rampalen aan te schaffen.
Inzetten van rampalen

Meest voorkomende plekken van ramkraak

Wanneer u eigenaar bent van een speelgoedwinkel, dan heeft u een goede reden om rampalen neer te zetten. Omdat de hype om Pokémon kaarten nog steeds raast, gebeuren er van tijd tot tijd ramkraken op speelgoedwinkels. Wij vinden het heel vervelend dat dit gebeurt, maar u moet zich wel beseffen dat zeer zeldzame Pokémon kaarten tot wel 50.000 euro kunnen opleveren. Dit is te vergelijken met het hebben van een juwelierszaak.

Het inzetten van een rampaal

Bent u benieuwd waar u onze rampalen allemaal voor kunt inzetten? Wij hebben een lijst voor u gemaakt:

  • Winkels en groothandels
  • Supermarkten
  • Distributiecentra en opslagplaatsen
  • Particulieren en gemeenten
  • Garagebedrijven
  • Schoolgebouwen
  • Monumentale panden

Meer weten over inzetten van rampalen?

Heeft u een pand, terrein of andere plek dat u graag flexibel wilt beveiligen? Neem dan gerust contact op om vrijblijvend uw vragen te laten beantwoorden. Hiervoor belt u ons op 0031 (70) 393 74 35. Of laat een bericht achter op ons contactformulier of via de mail contact@rhinosystems.nl. Dan nemen we snel contact met u op.