Ramkraakbeveiliging voor winkels

Winkeliers zijn helaas vaak de dupe van overvallers. Veel winkeleigenaren zijn zo slim om geen cash meer te bewaren in het winkelpand. Dit weten de meeste dieven inmiddels ook wel. Maar u heeft nog steeds een winkel met mooie producten en misschien bewaart u nog wat extra voorraad achter. Dit alles bij elkaar is ook een flinke som geld waard. Daarom zijn er nog steeds criminelen die proberen om binnen te komen en uw eigendommen mee te nemen. Een veelgebruikte overvalmethode is een ramkraak. Lees hier hoe een ramkraak werkt en hoe u een winkel hiertegen kunt beschermen.

Een ramkraak

Een ramkraak wordt meestal uitgevoerd met een auto of een ander groot voertuig. Hierbij rammen ze de gevel van de winkel met de auto in de hoop er doorheen te breken. Eenmaal binnen graaien ze snel in het rond en springen ze vlug weer in het voertuig. Dit maakt het mogelijk om snel weer weg te rijden zonder veel sporen na te laten. Een ramkraak op heterdaad betrappen is moeilijk. Daarom wilt u nu alvast maatregelen nemen om een ramkraak te voorkomen. Lees hieronder hoe u dat doet.

Laat anti-rampalen plaatsen

Een effectieve methode om een ramkraak te voorkomen is door anti-rampalen voor de gevel te laten plaatsen. Dit zijn stevig verankerde palen die ervoor zorgen dat criminelen niet met hun auto tegen uw gevel kunnen komen. Er zijn ook palen die tijdens de openingstijden van uw winkel verstopt zitten onder grond. Pas wanneer uw winkel sluit, kunt u de palen naar boven halen. Dit is een extra handeling, maar is een goede oplossing wanneer u palen voor de gevel geen mooi gezicht vindt.

Extra bescherming met een roldeur

Daarnaast raden we aan om een roldeur te laten installeren over de gehele lengte van de winkelpui. Hiermee zorgt u voor een extra verstevigde laag die uw gevel kan beschermen tegen een ramkraak.Ramkraakinstallatie RhinoSystems

Ramkraakbeveiliging van RhinoSystems

Bij RhinoSystems zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van ramkraakbeveiliging. Wij kunnen u helpen met anti-rampalen, roldeurbeveiliging en meer. Zo helpen we u om uw winkel te beschermen. Neem dus gerust contact op voor meer informatie of advies op maat. Daarvoor kunt u bellen naar 0031 (70) 393 74 35 of e-mailen naar contact@rhinosystems.nl. Of gebruik het contactformulier op de website.