grenzen en veiligheid

Grenzen en veiligheid is waar u zelf voor kunt zorgen. Net als de Europees Unie  voor Europa, maar dan direct bij u op het werk of bij u thuis. Met een slagvaste civiele off-grid grensbeveiliging. Deze zit uit het zicht diep in de grond. Strategisch door ons geplaatst en effectief beschikbaar wanneer u dat nodig vindt. Deze bestaat uit één of meerdere in een rij en op een trefzekere afstand van elkaar, handbediende veiligheidspollers. Ideaal om zelf en onafhankelijk en in allerlei situaties te beveiligen af te bakenen of grenzen af te sluiten. Dit regelt u zelf.

veilige grenzen 
Tegen geweld van buiten af, of om bestemmingsverkeer selectief op toe te laten, ongewenst autoverkeer te weren en diefstal te voorkomen. Een civiele off-grid grensbeveiliging heeft vele voordelen  één ervan is om op terreinen ruimteoptimalisatie te realiseren. Deze civiele grensblokkades zijn een voorbeeld in zelfvoorzienend beveiligen zonder hek, zonder internet en zonder ondergrondse infrastructuur en zonder waakhonden. Door open grensveiligheid, lees zonder hek,  blijven de sociale contacten bestaan en het bevordert het de gemoedsrust en het vertrouwen tussen mensen.

adviseur veilige grenzen
RhinoSystems is al meer dan 25 jaar toonaangevend in grensveiligheid. Onze meertalige adviseurs kunnen u helpen om een juist advies af te geven. Elke situatie is anders. Na een intake gesprek en een eventuele schouw kunnen wij voorzien met een juist advies, zowel financieel als met de installatie en een passend één jaarlijks onderhoudscontract. Hiermee houden wij zicht op een veilige omgeving, de conditie van een veilig straatwerk en houden wij uw grensbeveiliging in topconditie. 

Esthetische-en daadkrachtige veilige grenzen
Tot slot kan open grensveiligheid de esthetische waarde van een buurt verbeteren en de natuurlijke schoonheid van de omgeving behouden en benadrukken.
De veelal onzichtbare grensbeveiliging heeft een beproefd design waarbij de civiel technische complexiteit verborgen is achter een eenvoudig gebruik. Alle onveilige situaties van buiten af zijn te voorkomen. Ervaar grenzen en veiligheid met de residentiële gemoedsrust.

.

Al onze grensbeveiligingen voor een normaal en hoog beveiligingsniveau, bestaande uit de Rhino beveiligingspollers, zijn in Engeland bekroond met de door Home Office goedgekeurde ‘SOLD SECURE’ Automotive Gold Standard en hebben de ‘SECURED BY DESIGN’-accreditatie behaald. Ze hebben een lange levensduur, passen in natuur en zijn niet trendgevoelig. Door de off-grid werking, de één jaarlijkse inspectiebeurt en de jarenlange constante kwaliteit is de invloed op klimaatveranderingen beperkt.