grensbeveiliging

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

civiele grensbeveiliging

Een grensbeveiliging bestaat bij RhinoSystems uit een aantal Rhino pollers. Deze worden op een rij in de grond geïnstalleerd dit kan binnen of buiten. Ontdek de kracht van de Rhino beveiligingspollers of de Rhino beschermpollers beide een ingenieuze combinatie om met stijl en respectvol te beveiligen. Grensbeveiliging stopt ongewenst autoverkeer en laat ongehinderd het overige verkeer door. Grensbeveiligingen worden onder andere ingezet om kwetsbare delen in gevels te beschermen. Denk hierbij aan allerlei soorten deuren en doorgangen. Het doel van grensbeveiliging is om objecten en locaties klimaatbestendig en zonder verbruik van energie veiliger te maken.

Ramkraak Zwolle

Rhino beveiligingspollers

Met Rhino beveiligingspollers geschikt voor een hoog veiligheidsrisico, investeert u niet alleen in veiligheid, maar ook in een stijlvolle toevoeging aan uw omgeving. Ervaar de perfecte combinatie van de functionaliteit in eigen beheer en de preventieve en florerende werking. Kortom, investeren in onze Rhino beveiligingspollers is niet alleen een strategische zet om uw bedrijf te beschermen, maar ook om uw bedrijfsimago te versterken en uw groei te stimuleren. De eerste indruk die u maakt op nieuwe relaties is de sleutel tot het bouwen van duurzame en winstgevende zakelijke betrekkingen.

RhinoSystems beschermpoller

Rhino beschermpollers

Met de Rhino beschermpollers kunt u uw eigen terrein in eigen beheer veiliger inrichten, waarbij onder andere een hekwerk en grote financiële investeringen geen optie zijn. De Rhino beschermpollers zijn geschikt voor een normaal veiligheidsrisico en een handige methode om het bij u veiliger te maken. In het kort, u zoekt een oplossing die ongewenst autoverkeer weert zonder de noodzaak van een zicht belemmerend hek, terwijl u nog steeds in verbinding wilt blijven met de buitenwereld. Wij presenteren u een uitgebalanceerde oplossing, die zelfredzaamheid, duurzaamheid, veiligheid en gastvrijheid harmonieus combineert. En dat voor alle gebruikers. Wij zijn ervan overtuigd dat onze Rhino pollers, voldoen aan al uw criteria en de ideale oplossing bieden.

civiele grensbeveiliging goed verzorgd

Bij RhinoSystems Perimeter Protection staan wij voor u klaar gedurende het gehele proces. Van deskundig meertalig advies en aankoopovereenkomsten tot en met een vakkundige installatie. U heeft gedurende het gehele project contact met één toegewijde projectbegeleider. Wij bieden u met de Rhino pollers een in eigen beheer werkende onbemande grensbeveiliging. Al meer dan 25 jaar realiseren in heel Europa projecten om veiliger te kunnen winkelen en beveiligen wij  objecten en verschillende soorten terreinen en gebieden. Onze professionele installatieteams zorgen ervoor dat alle grensbeveiligingen veilig, efficiënt en milieuvriendelijk worden geïnstalleerd. Zodra uw grensbeveiliging operationeel is, voeren wij grondige controles uit om ervoor te zorgen dat alles veilig is naar behoren functioneert. We bespreken de instructies met u en overhandigen u de speciale sleutels. RhinoSystems is trots om partner van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven te zijn, wat onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit onderstreept. Na de oplevering ontvangt u een gedetailleerd opleveringsdocument en het prestigieuze Sold Secure Certificaat voor uw verzekering.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte