civiele grensbeveiliging aanhangers

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

civiele grensbeveiliging aanhangers

Met de handbediende verzinkbare pollers van RhinoSystems kunt u dat comfortabel en goed zelf regelen. Met deze fysieke barricade gaan criminelen uw deur voorbij. Met de verzinkbare palen omhoog is uw aanhangwagen extra beveiligd tegen diefstal. Door de pollers uit de grond te trekken en het slot in te drukken zet u ze op slot. In letterlijk een handomdraai heeft u een extra aanhangwagenbeveiliging op uw eigen oprit. 

voordelen grensbeveiliging aanhangers

De aanhangwagen beveiliging van RhinoSystems is een gebruiksvriendelijke beveiliging voor elke aanhanger. Omdat het systeem werkt zonder nutsvoorziening bent u de heer en meester over uw eigen beveiliging. Dat heeft als heeft als voordeel dat het altijd werkt, ook als uw overige beveiligingssystemen niet meer werken. Veilig parkeren in uw garage, in uw werkplaats of voor de deur of onder uw eigen carport is eenvoudig te realisteren.

grensbeveiliging voor aanhangers

Wat goed is blijft onveranderd. RhinoSystems kan met trots zeggen dat het Engelse industriële ontwerp van de verzinkbare beveiligingspaal al meer dan 20 jaar een groot succes is. Er is in die tijd dan ook weinig veranderd aan het ontwerp. De perfectie harmonie van traditioneel Engels vakmanschap en hoogwaardige materialen staan garant voor een goede grensbeveiliging. Vandaar dat deze extra aanhangwagen beveiliging geen onderhoudscontract vereist. 

RhinoSystems Aanhangwagenbeveiliging

advies, service en installatie

Bij RhinoSystems kunt u terecht voor het beveiligen van uw aanhangwagen. Wij helpen u graag door advies te geven en uw aangeschafte bewakingspollers te installeren. U kunt bij ons een professionele installatie verwachten. Dit is inclusief milieuvriendelijke installatie in de bodem. RhinoSystems zorgt ervoor dat uw beveiligingsinstallatie op de juiste manier functioneert. Na de installatie krijgt u de nodige instructie. Daarna kunt u met een gerust hart genieten van de alledaagse bezigheden met de zekerheid dat uw aanhangwagen optimaal beschermd wordt. Om u ervan te verzekeren dat u bij ons de beste service en producten kiest, hebben wij de service van onze producten voor u op een rij gezet:

 • Optimaal klantcontact
 • Betrouwbaar
 • 24 jaar ervaring
 • Wijdvermaarde kwaliteitsproducten

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

  Bel ons Mail ons Offerte