grensbeveiliging met verzinkbare beveiligingspollers

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

civiele grensbeveiliging met verzinkbare beveiligingspollers

In een wereld waarin het steeds meer en vaker nodig is om onze eigendommen te beschermen tegen de grijpgrage handen van mensen die denken dat ze met uw spullen aan de haal kunnen gaan, moeten we steeds vaker overgaan op private grens- of terreinbeveiliging. Waar een hek of afgesloten poort niet altijd meer toereikend is, bieden verzinkbare beveiligingspollers uitkomst. In dit blog vertelt RhinoSystems meer over het nut en de noodzaak van verzinkbare beveiligingspollers.

wat zijn verzinkbare beveiligingspollers?

Verzinkbare Rhino beveiligingspollers zijn geavanceerde fysieke barrières die worden gebruikt voor toegangscontrole en beveiliging op locaties zoals grensovergangen, bedrijventerreinen, stadscentra en andere gebieden waar het controleren van voertuigen en voetgangers essentieel is. Deze beveiligingspollers kunnen dienen als preventie veiligheidsmaatregel en/of als een manier om het verkeer te reguleren.

5 voordelen van civiele grensbeveiliging 

Het inzetten van beveiligingspollers die verzinkbaar zijn, biedt diverse voordelen voor civiele grensbeveiliging. Ze kunnen snel en flexibel worden ingezet op locaties waar andere beveiligingsmaatregelen wellicht tekortschieten. Bovendien kunnen private bedrijven vaak snel innoveren en kunnen ze de verzinkbare beveiligingspollers snel integreren, waardoor ze snel effectievere preventieve veiligheidsmaatregel voorhanden hebben.

Het grootste voordeel van verzinkbare beveiligingspollers is echter dat ze in de grond kunnen ‘verzinken’ wanneer ze niet in gebruik zijn, waardoor ze voertuigen en mensen kunnen tegenhouden of doorlaten op basis van geautoriseerde toegang. De Rhino beveiligingspollers werken onafhankelijk en zijn door de beheerder in alle vrijheid te gebruiken. Ook als andere systemen in storing staan. Intelligente pollers worden vaak uitgerust met gevoelige geavanceerde technologieën en zijn afhankelijk van een nutsvoorziening en/ of internet. Dit maakt ze kostbaar, kwetsbaar en onveilig.  Het resultaat van deze preventieve veiligheidsmaatregel is betrouwbare veiligheid vanuit alle richtingen.

handmatig verzinkbare beveiligingspollers

Rhino beveiligingspollers zijn beschikbaar als handmatig te bedienen pollers en zijn daardoor in het voordeel ten opzichte van de automatische verzinkbare pollers.

beveiligingspollers laten plaatsen door RhinoSystems

Beveiligingspollers laten installeren door RhinoSystems gaat verrassend snel. Onze specialisten zorgen ervoor dat de pollers in een mum van tijd staan. Onze beveiligingspollers:

 • zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen
 • zijn acuut inzetbaar
 • hebben gecertificeerde sloten
 • zijn onderhoudsarm
 • zijn milieuvriendelijk
 • zijn afwisselend inzetbaar
 • zijn autonoom werkend

 grensbeveiliging met verzinkbare beveiligingspollers aanschaffen?

Wilt u meer weten over de inzet van verzinkbare beveiligingspollers, of wilt u ze laten installeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bellen via 0031 (70) 393 74 35, een mail sturen naar contact@rhinosystems.nl of een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

  Offerte aanvragen