grensbescherming

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

grensbescherming

Onze Rhino beschermpollers kunt u gebruiken als een onbemande bescherming voor grenzen en objecten. Dit om diefstal van goederen en ongewenst autoverkeer te voorkomen. Denk hierbij aan het selectief en op wens afbakenen, het afsluiten, het beschermen, het vrijhouden van terreinen, wegen en objecten zonder extreme veiligheidsrisico’s. Een grensbescherming die u zelf kunt regelen geheel onafhankelijk. Ervaar het comfortabel toepassen van de handmatig te bedienen Rhino beschermpollers.

grensbescherming met Rhino beschermpollers

Een civiele grensbescherming bestaat uit één of meerdere Rhino beschermpollers. U kunt de Rhino beschermpollers in eigen beheer gebruiken, geheel onafhankelijk van wie en wat dan ook. Op verzoek  kunnen u adviseren in het model en de hoeveelheid die past bij uw project. Door het design en de handmatige bediening zijn ze uiterst betrouwbaar. 

de beste pollers

Elke Rhino beschermpoller wordt geleverd met een standaard mechanisch slot van uitzonderlijke kwaliteit. Dit slot is niet zomaar een slot; het is voorzien van een speciaal ontworpen anti-boor mechanisme en telt maar liefst tien beveiligingspennen voor optimale bescherming. Wanneer u een Rhino beschermpoller aanschaft, ontvangt u niet één, maar twee sleutels. Bovendien, en dit is echt bijzonder, heeft elke poller een uniek en identiek slotnummer. Dat betekent dat u al uw Rhino beschermpollers kunt bedienen met dezelfde sleutel, wat niet alleen handig is, maar ook de veiligheid ten goede komt.

geheel goed verzorgd

Bij RhinoSystems Perimeter Protection staan wij voor u klaar gedurende het gehele proces. U heeft gedurende het gehele project contact met één toegewijde projectbegeleider. Wij bieden u een toekomstbestendige grensbescherming, te bedienen in eigen beheer.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte