Eenvoudig te bedienen pollers

Wilt u uw terrein of objecten preventief beveiligen met een systeem dat u meer gemoedsrust, méér vrijheid, méér veiligheid en méér bescherming biedt? Dan kunt het best kiezen voor de bescherming met pollers, ook wel bollards genoemd. Deze verzinkbare verkeerspalen zijn er in diverse soorten die voor veel toepassingen geschikt zijn. Ze maken het flexibel en gelijktijdig betrouwbaar regelen van in- en uitgangen mogelijk. Wij vertellen u hieronder meer over de toepassing van pollers.

Voordelen van pollers

Pollers bieden in het kader van effectieve beveiliging een aantal interessant voordelen. Ze zijn namelijk zeer makkelijk te bedienen. Voor deze verzinkbare palen heeft u geen internet of stoom nodig. Daardoor zijn ze in vrijwel iedere omgeving of situatie te gebruiken. U kunt er een inrit, uitrit, parkeerplaats, deur van een pand, etc. mee beveiligen. Wilt u de inrit op, de deuren van uw garage of pand openen of moet er een voertuig passeren? Dan kunt u de pollers gemakkelijk handmatig naar beneden laten zakken om toegang of doorgang te verlenen. Als u ze daarna weer hun preventieve en beveiligende werking wil geven, kunt u ze eenvoudig weer omhoog trekken.

Geen stroom nodig

Omdat u voor de pollers niet direct stoom nodig heeft, kunt u er van uitgaan dat ze dag en nacht hun werk doen. Stel dat de stroom uitvalt, dan zit u niet meteen met een beveiligingsprobleem. Waar andere systemen kunnen uitvallen, blijft de beveiliging met pollers gewoon functioneren. Dat maakt de pollers betrouwbaar en ideaal voor elke omgeving. Het is dan ook niet gek dat het industriële ontwerp van de beveiligingspalen al meer dan 20 jaar wereldwijd een groot succes is.

Al zeker 23 jaar een vertrouwd en bewezen ontwerp

Het industriële ontwerp van de pollers-systemen van vaste- en verzinkbare rampalen is al zeker 23 jaar een betrouwbaar en bewezen succes. Het succes is dus ook te danken aan het ontwerp van de pollers. Het design is betrouwbaar en maakt het tot een duurzame en een handzame ramkraakbeveiliging. Een ander groot voordeel van pollers is dat hiervoor geen onderhoudscontract nodig is. Dat zegt eigenlijk alles over de betrouwbaarheid. Het is derhalve een slimme en eenvoudige manier van effectief terreinen beveiligen met pollers.

Waar inzetbaar?

Pollers zijn leverbaar als verzinkbare beveiligingspalen, rampalen en parkeerpalen. Ze worden bijvoorbeeld ingezet als beschermpaal bij winkelcentra en restaurants en garages. Dankzij de pollers zijn uw spullen echt veilig!

Meer weten over pollers aanschaffen?

Wilt u ook graag één of meerdere pollers als beschermpalen van RhinoSystems laten installeren? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bellen via 0031 (70) 393 74 35, een mail sturen naar contact@rhinosystems.nl of een bericht achterlaten via ons contactformulier.