doorrijbeveiliging aanrijdbeveiliging

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

doorrijbeveiliging en aanrijdbeveiliging

Een doorrijbeveiliging is bij ons een grensbeveiliging bestaat uit één of meerdere beveiligingspollers naast elkaar. Bij elkaar bezitten ze een enorme slagvastheid en stoppen ze crimineel autoverkeer. Het is onze expertise hoeveel stuks en welk model poller voor uw situatie geschikt is. In paraatheid beveiligt een aanrijdbeveiliging uw object, gebied, deur of winkelgevels. Door de beveiligingspollers handmatig in de schacht te laten verdwijnen zijn ze uit het zicht. De is omgeving genormaliseerd en uw grensbeveiliging is tijdelijk buiten werking. U kunt beveiligen wanneer het u uitkomt. 100% zelf te regelen. Nieuwsgierig geworden? Stuur ons dan een aanvraag. 

voorkom ramkraakschade

Om diefstal me grof geweld te voorkomen installeren wij civiele grensbeveiligingen. Deze ramkraakpreventie maatregel bestaat uit een aantal Rhino beveiligingspollers welke op een rij worden geplaatst in de grond.  Om veel bouwkundige ramkraakschade te voorkomen stoppen grensbeveiligingen tijdig en selectief autoverkeer en werken zo preventief tegen ramkraken.

9 van de vele voordelen doorrijbeveiliging aanrijdbeveiliging

Omdat de ramkraakinstallaties werken zonder een nutsvoorziening, werken ze altijd, ook bij een stroomuitval. De bediening is onafhankelijk en in eigen beheer en te gebruiken wanneer u dat nodig acht. Ramkraakveiligheid werkt tweezijdig zowel vanuit buiten maar ook vanuit binnen.

hoe werken Rhino pollers 

Dat doen ze niet, u kunt het zelf doen. U doet de klep open en comfortabel trekt u de Rhino beveiligingspoller met de beugel uit de schacht, draait hem een kwartslag en u drukt het push-up slot in. De Rhino beveiligingspoller staat als een rampaal voor u klaar.  Door de Rhino beveiligingspoller handzaam in de schacht te laten zakken is hij obstakelvrij uit het zicht. zie onderstaande video.

Ramkraakpalen beveiligingspollers grensbeveiliging exclusieve producten

Samen maken we Nederland veiliger

Wij begeleiden u door het volledige proces naar ramkraakveiligheid, met deskundig meertalig advies, aankoopondersteuning en een vakkundige installatie. Uw projectbegeleider staat gedurende het hele project tot uw dienst. Na de operationele fase voeren we grondige controles uit, bespreken we de instructies met u en overhandigen we de speciale sleutels. Als trotse partner van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven bevestigen we onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit. Na oplevering ontvangt u een opleveringsdocument en het prestigieuze Sold Secure Certificaat voor uw verzekering. Uw locatie is preventief ramkraakbestendig ingericht.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Offerte aanvragen