diefstalpreventie voertuigen

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

diefstalpreventie voertuigen

Met de grensbeveiliging van RhinoSystems kunt u dat comfortabel en goed zelf regelen. Met deze diefstalpreventiemaatregel voertuigen creëert u een bedrijfszekere barricade voor alle voertuigen.  Of het nu om een bedrijfswagen gaat, om een aanhanger, een caravan of een oldtimer met de grensbeveiliging zijn alle voertuigen gebarricadeerd. 

voorkom diefstal van voertuigen

Om diefstal me grof geweld te voorkomen installeren wij civiele grensbeveiligingen. Deze preventieve maatregel tegen diefstal van voertuigen bestaat uit een aantal Rhino beveiligingspollers welke op een rij worden geplaatst in de grond.  Deze Rhino beveiligingspollers barricaderen voertuigen en werken zo preventief tegen diefstal van allerlei voertuigen zoals bedrijfswagens, aanhangers, caravans trailers en nog veel meer.

RhinoSystems Aanhangwagenbeveiliging

9 voordelen diefstalpreventie voertuigen

Omdat de grensbeveiligingen werken zonder een nutsvoorziening, werken ze altijd, ook bij een stroomuitval. De bediening is onafhankelijk en in eigen beheer en te gebruiken wanneer u dat nodig acht. Alle grensbeveiligingen werken tweezijdig zowel vanuit buiten maar ook vanuit binnen.

hoe werken Rhino beveiligingspollers 

Dat doen ze niet, u kunt het zelf doen. U doet de klep open en comfortabel trekt u de Rhino beveiligingspollers met de beugel uit de schacht, draait hem een kwartslag en u drukt het push-up slot in. De Rhino beveiligingspoller staat als een rampaal voor u klaar.  Door de Rhino beveiligingspoller handzaam in de schacht te laten zakken is hij obstakelvrij uit het zicht. zie onderstaande video. Hoe gezond en schoon is het als u als beheerder zonder verbruik van energie in alle vrijheid kunt beveiligen?

goed verzorgd

Wij begeleiden u door het volledige proces naar  deze preventieve civiele grensbeveiliging, met deskundig meertalig advies, aankoopondersteuning en een vakkundige installatie. Uw projectbegeleider staat gedurende het hele project tot uw dienst. Na de operationele fase voeren we grondige controles uit, bespreken we de instructies met u en overhandigen we de speciale sleutels. Als trotse partner van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven bevestigen we onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit. Na oplevering ontvangt u een opleveringsdocument en het prestigieuze Sold Secure Certificaat voor uw verzekering. Uw voertuig is met de diefstalpreventiemaatregel voertuigen preventief tegen diefstal beveiligd.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Offerte aanvragen