Daarom RhinoFlex Eco-afbakenpalen

Wilt u een terrein of gebied beschermen? Dat kan met afbakenpalen. Afbakenpalen worden gebruikt voor het landschappelijk en tijdelijk afbakenen van gebieden of terreinen. Voornamelijk gebieden of terreinen met een laag veiligheidsrisico. Afbakenpalen kunnen worden toegepast als eigenwegafsluiting, parkeerterreinafzetting, werkplaatsbeveiliging, terreinafzetting, bedrijfswagenbeveiliging en nog veel meer. Wilt u afbakenpalen aanschaffen ter beveiliging? Dan raden wij de RhinoFlex Eco-afbakenpalen aan. We vertellen u hieronder meer over de voordelen van deze afbakenpalen.

Inzetbaar voor verschillende doeleinden

De RhinoFlex Eco-afbakenpalen zijn veilige, duurzame kunststof palen met een vormgeheugen. Na een impact komen ze in originele staat terug. Daarom zijn deze palen zeer succesvol als straatpalen en verkeerspalen, maar ook als:

  • Afzetpaal
  • Beschermpaal
  • Parkeerpaal
  • Laadpaal

anti-Rampalen Rhino Systems

Voor een veiligere omgeving

RhinoFlex Eco-afbakenpalen maken woonwijken en stadskernen veel veiliger. Ze blijven altijd rechtop staan, ook na impact, waardoor vervanging niet nodig is. Ook krassen zijn bijna niet zichtbaar op de afbakenpalen, omdat ze door en door gekleurd zijn. Bovendien zijn de palen roestbestendig. Hierdoor zijn ze ook nog eens goedkoper in onderhoud.

Milieuvriendelijk

De RhinoFlex Eco-afbakenpalen zijn vervaardigd van materialen die voldoen aan de strikte regelgeving op Europees niveau. Dus vrij van zware materialen, verontreinigingen en schadelijke stoffen. Voor het maken van de palen is minder energie nodig dan het maken van stalen palen. Het gebruik van de RhinoFlex Eco-afbakenpalen is energieneutraal. Ten slotte wordt het milieu ook ontzien bij het plaatsen van de RhinoFlex Eco-afbakenpalen.

Beter imago met RhinoFlex Eco-afbakenpalen

De aanschaf van RhinoFlex Eco-afbakenpalen is ook beter voor uw imago. Allereerst omdat u laat zien dat u bijdraagt aan de algehele veiligheid, maar ook omdat u met RhinoFlex Eco-afbakenpalen duurzame afbakenpalen gebruikt en aandacht heeft voor het milieu. Met de RhinoFlex Eco-afbakenpalen maakt u vrienden. Ze zorgen namelijk ook nog eens voor gastvrije parkeerplaatsen. Klantvriendelijk parkeren, dat wordt mogelijk als u RhinoFlex Eco-afbakenpalen laat installeren.

RhinoFlex Eco-afbakenpalen installeren door RhinoSystems

Het laatste voordeel van de RhinoFlex Eco-afbakenpalen is dat ze heel eenvoudig te installeren zijn. De installatie laat u namelijk gewoon over aan de professionele installateur van RhinoSystems. Wij zorgen ervoor dat de RhinoFlex Eco-afbakenpalen op de juiste manier functioneren en geven u de nodige instructies. Wilt u een prijsopgave ontvangen? Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over deze afbakenpalen? Bel naar 0031 (70) 393 74 35, stuur een e-mail naar contact@rhinosystems.nl of laat een bericht achter op ons contactformulier.