civiele off-grid grensbeveiliging 

Een slagvaste civiele off-grid grensbeveiliging  zit uit het zicht diep in de grond. Strategisch geplaatst en effectief beschikbaar wanneer u dat nodig vindt. Deze bestaat uit één of meerdere in een rij en op een trefzekere afstand van elkaar, handbediende verzinkbare veiligheidspollers. Ideaal om zelf onafhankelijk en in allerlei situaties te beveiligen.

veilige grensbeveiliging
Tegen geweld van buiten af, of om bestemmingsverkeer selectief op toe te laten, ongewenst autoverkeer te weren en diefstal te voorkomen. Een civiele off-grid grensbeveiliging heeft vele voordelen  en is ook handig om op terreinen ruimteoptimalisatie te realiseren. Deze civiele grensblokkades zijn een voorbeeld in zelfvoorzienend beveiligen zonder hek, zonder internet en zonder ondergrondse infrastructuur en zonder waakhonden. Door open grensveiligheid, lees zonder hek,  blijven de sociale contacten bestaan en het bevordert het de gemoedsrust en het vertrouwen tussen mensen.

Esthetische-en daadkrachtige grensbeveiliging
Tot slot kan open grensveiligheid de esthetische waarde van een buurt verbeteren en de natuurlijke schoonheid van de omgeving behouden en benadrukken.
De veelal onzichtbare grensbeveiliging heeft een beproefd design waarbij de civiel technische complexiteit verborgen is achter een eenvoudig gebruik. Alle onveilige situaties van buiten af zijn te voorkomen. Ervaar een grensbeveiliging met de residentiële gemoedsrust.

.

Al onze grensbeveiligingen voor een normaal en hoog beveiligingsniveau, bestaande uit de Rhino beveiligingspollers, zijn in Engeland bekroond met de door Home Office goedgekeurde ‘SOLD SECURE’ Automotive Gold Standard en hebben de ‘SECURED BY DESIGN’-accreditatie behaald. Ze hebben een lange levensduur, passen in natuur en zijn niet trendgevoelig. Door de off-grid werking, de één jaarlijkse inspectiebeurt en de jarenlange constante kwaliteit is de invloed op klimaatveranderingen beperkt.