Straatmeubilair van RhinoSystems

RhinoSystems levert hoogwaardig buitenmeubilair dat zeer geschikt is voor de openbare ruimte. Met een assortiment van meer dan 500 producten en 15 jaar ervaring weten wij het comfort en de veiligheid met straatmeubilair in alle openbare ruimtes te verhogen.

Vitrines

Wij importeren vitrines uit Frankrijk. Deze fabrikant produceert een groot assortiment aan vitrines. Voor de horica, het onderwijs, het bedrijfsleven en voor de recreatie. Graag maken wij voor u een aanbieding op maat.

Vitrines

Rokersabri / Rookruimtes

In samenwerking met een Nederlandse fabrikant kunnen wij u een mooie en duurzame oplossing bieden voor een rookvrij gebouw. Designrookruimtes voor buiten! De oogstrelende rokersabri’s voldoen aan de wet en worden compleet geplaatst. Ze zijn leverbaar met een capaciteit vanaf 6 personen. Gebruiksklaar te plaatsen op bedrijventerreinen, parkeerplaatsen en op (dak)terrassen. De opening is geschikt voor rolstoelgebruikers en tegen een meerprijs leveren wij verschillende opties.

Rokersabri

Fietsenstalling

Oogstelende fietsenstallingen met een capaciteit vanaf negen fietsen. Solide ontworpen en geheel bestand tegen alle weersomstandigen. Eenvoudig en gebruiksklaar in zijn geheel te plaatsen. Neem contact op voor meer informatie.

Fietsenstalling Amanda

Rhino Hellebore Afvalbak

De perfecte afvalbak voor elke openbare ruimte. De zuilvormige afvalbak is door zijn vormgeving

efficiënt, elegant en zeer gebruiksvriendelijk. Vandaalbestendig, uitgevoerd met een vloerbevestiging en een thermisch verzinkte binnenbak met handvaten.

De Rhino Hellebore is te openen met een driekantsleutel. Leverbaar in 45 liter, 63 liter en 90 liter. Deze meest populaire afvalbak in Frankrijk is leverbaar in een door u gewenste RAL kleur. Omwille van de veiligheid kan de Rhino Hellebore worden afgewerkt met een transparant rasterwerk. Daarnaast is hij ook leverbaar met een decoratie van hout. De levertijd is circa 6 weken. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of bellen met 070 39374 35.

Logo RhinoSystems

Voor meer informatie kunt u het contactformulier gebruiken of bellen met nummer 070 – 393 74 35.