Beste leden van de BOVAG,

In de wereld van vandaag is veiligheid van onschatbare waarde, vooral als het gaat om het beveiligen van eigendommen van uw opdrachtgevers. Diefstalpreventie maatregels zijn noodzakelijk. Daarom delen wij voor u wellicht opwindend nieuws: de BOVAG beveelt al meer dan 25 jaar de geavanceerde Rhino beveiligingspollers aan als civiele voertuigbeveiliging op veiligheidsklasse 3-niveau! In dit blog vertelt RhinoSystems meer over het nut en de noodzaak van de Rhino beveiligingspollers voor de BOVAG leden.

waarom Rhino Pollers?

Rhino beveiligingspollers, geprezen om hun betrouwbaarheid en effectiviteit, bieden een geavanceerde oplossing om bedrijven die werken aan voertuigen te beveiligen. Met een unieke combinatie van duurzaamheid, stijl en ongeëvenaarde beveiliging voldoen de Rhino beveiligingspollers aan de strenge normen van veiligheidsklasse 3, zoals aanbevolen door het Centrum Criminaliteitspreventie en veiligheid (CCV). De Rhino beveiligingspollers zijn in volle vrijheid te gebruiken.

voordelen Rhino beveiligingspollers op een rijtje

Robuuste Beveiliging: Rhino beveiligingspollers zijn ontworpen met hoogwaardig staal voor maximale duurzaamheid en bestandheid tegen weersinvloeden en tegen crimineel autoverkeer. Door de onafhankelijke werking functioneren ze altijd, ook als andere systemen in storing staan.

stijlvol design

Naast hun functie als beveiligingselement, voegen Rhino beveiligingspollers een esthetisch element toe aan uw terrein, zonder concessies te doen aan veiligheid.

schoner en gezond

De BOVAG kan streven naar samenwerking met bedrijven en leveranciers die schone en klimaat neutrale bedrijfszekere beveiligingsoplossingen bieden. RhinoSystems, als leverancier van de Rhino beveiligingspollers is een waardevolle schone partner in het bevorderen van schone en gezonde beveiligingstechnologie. Hoe gezond en schoon is het als u als beheerder zonder verbruik van energie in alle vrijheid kunt beveiligen?

Rhino pollers geavanceerde technologie

Uitgerust met state-of-the-art sluitsysteem en duurzame technologie, bieden Rhino beveiligingspollers een geavanceerde preventieve veiligheidsmaatregel.

BOVAG aanbevolen

Vertrouw op het advies van BOVAG, die Rhino beveiligingspollers specifiek aanbeveelt voor situaties waarin veiligheidsklasse 3 vereist is. Mocht uw risicoklasse lager liggen dan adviseren wij u om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen toch deze preventie veiligheidsmaatregel  aan te schaffen.

een investering in civiele veiligheid is een investering in uw bedrijf

Beveiliging is niet alleen een éénmalige noodzakelijke kostenpost; het is een investering in de toekomst van uw bedrijf. Door te kiezen voor Rhino beveiligingspollers, toont u niet alleen uw toewijding aan veiligheid, maar investeert u ook in gemoedsrust, klantvertrouwen en bedrijfscontinuïteit.

neem actie

Wacht niet tot het te laat is. Bescherm uw eigendommen met Rhino beveiligingspollers en voldoe aan de normen van veiligheidsklasse 3. Neem vandaag nog contact op met RhinoSystems Civiel Grensbeveiliging voor een op maat gemaakte preventie veiligheidsmaatregel voor bedrijven.

Versterk uw onderneming en beveiliging wat u dierbaar is met Rhino beveiligingspollers – de keuze die BOVAG aanbeveelt!