Bouwkundige beveiligingsinstallaties

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

Bouwkundige beveiligingsinstallaties

Manueel te bedienen verzinkbare rampalen zijn als bouwkundige beveiligingsinstallatie het antwoord op veel beveiligingsvraagstukken. Onze bouwkundige beveiligingsinstallaties beschermen, beveiligen en verhinderen crimineel gedrag aan objecten en vastgoed en zijn bekent bij de verzekeraars. Ook kunnen wij hiermee verkeerslocaties strategisch inrichten om efficiënt te parkeren en om ongewenste voertuigen te weren. In ons assortiment hebben wij negen verschillende bouwkundige beveiligingstoepassingen. Er zijn bouwkundige beveiligingsinstallaties voor een normaal en voor een verhoogd veiligheidsrisico beschikbaar. De levering is direct vanaf de fabriek en de installatie wordt door ons verzorgd. Deze onafhankelijk werkende beveiligingsinstallaties behoeven geen nutsvoorziening en geen onderhoudscontract. Comfortabel en naar wens zelf te beheren.

Scherpe vanaf prijzen 


Bij RhinoSystems krijgt u voor minder kosten, zorgeloos méér gemoedsrust, méér bescherming en méér veiligheid. Weet u dat wij al vanaf € 2650,00 excl. BTW al drie verzinkbare rampalen voor u kunnen plaatsen?  Denkt u aan één verzinkbare rampaal?  Die installeren wij vanaf € 995,00 exclusief BTW.  Wij horen graag van u. 

Beveiligingspalen van oudsher

Het creëren van bouwkundige beveiliging voor terreinen wordt al honderden jaren toegepast. Dit is voornamelijk te zien in de oude dagen van de agrarische sector, waar men vroeger houten grenspalen neerzette om hun landsgrenzen aan te geven en om onbevoegden tegen te gaan. In de 19e eeuw kwam de behoefte aan sterkere en makkelijk te gebruiken verzinkbare beveiligingspalen. Aan het einde van de 19e eeuw werd de eerste ongecompliceerde verzinkbare beveiligingspaal geproduceerd in Groot-Brittannië.

RhinoSystems

Toepassingen

De bouwkundige beveiligingsinstallaties zijn voor veel toepassingen inzetbaar. Er komt geen stroom of internet bij kijken. Dat maakt de bouwkundige beveiligingsinstallaties zo veelzijdig en betrouwbaar. Het is dan ook niet gek dat het industriële ontwerp van deze beveiligingsinstallaties al meer dan 20 jaar een groot succes is. U kunt de rampalen gemakkelijk handmatig omlaag laten zakken. Heeft u ze vervolgens weer nodig? Dan trekt u de rampalen gemakkelijk weer omhoog. Met het indrukken van het cilinderslot zijn ze eenvoudig op slot te zetten en sluit u de robuuste klep. Dus ook tijdens een stroomuitval wordt er dag en nacht goed bewaakt. De bouwkundige beveiligingsinstallaties worden ingezet voor het beveiligen van:

Uitstekende service

U kunt al sinds 1998 bij RhinoSystems terecht voor bouwkundige beveiligingsinstallaties. Onze producten worden in eigen beheer gemaakt, zodat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Voor het beste eindresultaat importeren wij gerenommeerde merken uit Duitsland en Groot-Brittannië. U vindt ons wijdvermaarde bouwkundige beveiligingsinstallaties dan ook in heel Nederland en België. Wanneer u voor RhinoSystems kiest, bent u verzekerd van:

 • Betrouwbare bouwkundige beveiligingen.
 • Professionele installatie zowel binnen als buiten
 • Geadviseerd door verzekeraars
 • Persoonlijke contacten
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Goede orderbegeleiding
 • Professioneel advies

Bouwkundige beveiligingsinstallaties

Het industriële ontwerp van het systemen bestaat uit vaste- en verzinkbare rampalen en  is al meer dan 23 jaar een groot succes. Geen wonder dat er sinds die tijd weinig aan het design veranderd is. Het succes is mede te danken aan het ontwerp.  Het design is betrouwbaar en werkt altijd onafhankelijk in eigen beheer. De bouwkundige beveiligingsinstallaties zijn beschikbaar voor een normaal en een verhoogd veiligheidsrisico. De perfectie harmonie van traditioneel vakmanschap en hoogwaardige materialen biedt u een zowel  presentabele maar ook een uiterst duurzame en een handzame ramkraakbeveiliging. Optioneel kunnen ze worden voorzien van gekleurde reflecterende banden. Daarbij vereist het product geen onderhoudscontract. Deze slimme en ongecompliceerde methode van beveiligen is daarmee een heel geruststellende en efficiënte oplossing voor vele beveiligingsvraagstukken. RhinoSystems biedt de volgende bouwkundige beveiligingsinstallaties aan. Bestaande uit vaste- en verzinkbare rampalen:

Voor een verhoogd veiligheidsrisico uit staal in rood of zwart:

1 DAWN 670 x 90 mm, operationeel gewicht 14 kg. 
2 PHANTOM 670 x 114 mm, operationeel gewicht 23 kg.
3 WRAITH SUPPORT* 670 x 114 mm, operationeel gewicht 7 kg.
4 GOHST 850 x 114 mm, operationeel gewicht 27 kg.
5 CULLIAN SUPPORT* 850 x 114 mm, operationeel gewicht 7 kg.

Voor een normaal veiligheidsrisico uit 316 Edelstaal:
1 SILVER GHOST 670 x 90 mm, operationeel gewicht 11 kg.

2 SILVER SPIRIT 850 x 114 mm, operationeel gewicht 28 kg.
3 SILVER CLOUD SUPPORT*850 x 114 mm, operationeel gewicht 9 kg.

Voor een verhoogd veiligheidsrisico uit 316 Edelstaal:
4 SILVER CORNICHE 710 x 101 mm, operationeel gewicht 17 kg.
5 SILVER SERAPH SUPPORT* 710 x 101 mm, operationeel gewicht 5 kg.

Voor een verhoogd veiligheidsrisico uit 304 Edelstaal : 
6 SILVER SHADOW 670 x 114 mm, operationeel gewicht 24 kg.
7 SILVER SPUR SUPPORT*670 x 114 mm, operationeel gewicht 8 kg.

*Voor een adembenemende souplesse uitgevoerd met een gasveer.

Elke verzinkbare aanrijbeveiligingspaal wordt standaard geleverd met een indrukwekkende mechanische sluiting. Dat bestaat uit een speciaal anti-boor, tien-pins veiligheidsslot. Gecertificeerd volgens het Engelse Solid Secure Certificate en twee sleutels met een uniek slotnummer. Tegen een meerprijs kunnen wij de rampalen voorzien van 2 reflecteren banden van 50mm hoog, conform de Norm ECE 104. In de kleuren rood, wit of geel.

RhinoSystems verzorgt het hele traject

Onze installatiemonteurs zorgen ervoor dat uw bouwkundige beveiligingsinstallatie op de juiste manier, direct functioneert en instrueren u op locatie. Na de oplevering kunt u met een gerust hart genieten van de alledaagse bezigheden met de zekerheid dat uw locatie optimaal kan worden beschermd.

Vragen? Neem direct contact op

Wilt U een vrijblijvende prijsopgave? RhinoSystems Perimeter Protection helpt u graag. Wij leveren direct van de fabriek in Groot-Brittannië en vanuit onze eigen voorraad. Neem daarom contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn tijdens werkuren beschikbaar op 0031 (70) 393 74 35.  Of u belt mij persoonlijk op 06-53950458. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres contact@rhinosystems.nl of het contactformulier op deze website.

werkt zonder chip en nutsvoorziening

snelle en correcte orderbegeleiding 

duurzaam en een milieuvriendelijke installatie

betrouwbaar en 23 jaar ervaring

onbemand waakzaam en dienstbaar

hoofd

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om uw project door te nemen?
Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.
  Bel ons Mail ons Offerte