bewaking schuur

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

bewaking schuur

Bescherm preventief uw schuur. Zoekt u voor uw schuur een soliede beveiliging? Met de civiele pollers kunt u dat eenvoudig zelf regelen.  Het leven is immers te mooi om onnodig risico te lopen. Onze pollers zijn te bedienen wanneer het u uitkomt. Dag en nacht onbemand beschermd. Na een milieuvriendelijke installatie kunt u geheel onafhankelijk en zelfstandig gebruik maken van uw schuurbescherming. Stuur ons uw aanvraag. 

 

Voordelen bewaking schuur

De schuurbeveiliging van RhinoSystems is een zeer gebruiksvriendelijk. Omdat deze beveiliging werkt zonder nutsvoorziening bent u de heer en meester over uw eigen beveiliging. Dat heeft als als voordeel dat het altijd werkt, ook als uw overige beveiligingssystemen niet meer werken. De schuurbeveiliging met veel voordelen, waaronder:

Schuurbescherming 

RhinoSystems installeert al sinds 1998 verzinkbare oprit beveiligingspalen om opritten te beveiligen. Wij zijn al meer dan 20 jaar marktleider in handmatig te bedienen aanrijbeveiligingsinstallaties, bouwkundige beveiligingsinstallaties, civiele beschermingsinstallaties. We importeren al meer dan 20 jaar succesvolle gerenommeerde merken uit Groot-Brittannië en Duitsland en laten producten in eigen beheer maken. U herkent onze prestigieuze beveiligingsinstallaties door heel Nederland en België. Wij installeren de meest daadkrachtige, handzame verzinkbare opritbeveiligingen. Omdat al deze beveiligingsinstallaties werken zonder een nutsvoorziening zijn ze heel betrouwbaar. Ook als andere systemen in storing staan. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Kijk op private grensbewaking en stuur ons uw aanvraag. 

Schuurbeveiliging RhinoSystems

Onze service 

Wanneer u voor RhinoSystems kiest, kiest u voor veiligheid en zekerheid. Om u ervan te verzekeren dat u bij ons voor de beste service kiest, hebben wij de argumenten voor u op een rij gezet:

 • Optimaal klantcontact
 • 24 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid
 • Wijdvermaarde kwaliteitsproducten

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Geheel goed verzorgd

U kunt bij RhinoSystems Perimeter Protection terecht voor het gehele traject, van advies en aankoop tot en met de installatie. Toekomstbestendig beveiligen wanneer het u uitkomt. Alle beveiligingsinstallaties worden door ons professioneel en veilig geïnstalleerd. Dit is inclusief de milieuvriendelijke installatie in de grond. Zodra uw beveiliging geïnstalleerd is, checken wij voor u of alles op de juiste manier functioneert en geven wij u de instructies. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart uw dagelijkse dingen doen, wetende dat uw medewerkers veilig met een open deur kunnen werken en dat uw pand preventief is beveiligd tegen diefstal en een ramkraak. Een hele geruststellende gedachte met méér gemoedsrust, méér bescherming en méér veiligheid. Na de oplevering is er voor de verzekering een opleverdokument en het Sold Secure Certificaat beschikbaar. Graag tot ziens.

.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

  Bel ons Mail ons Offerte