bewaking opticiens en brillenwinkels

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

Opticiens en brillenwinkels beschermen afbakenen

Bescherming en afbakening van opticiens en brillenwinkels  met een verzinkbare pollerinstallatie van RhinoSystems. Preventieve inbraak-en ramkraakbescherming prettig geregeld en met een goed gevoel.

De beveiliging van nu en de toekomst

Zonder energieverbruik beveiligen en afbakenen. Dus geheel onafhankelijk. Nu al beschikbaar voor een betere wereld. Om schade en verspilling aan het milieu te voorkomen regelen wij de installatie, leveren wij uit voorraad en importeren wij slechts één maal per kwartaal. De installatie gebeurt handmatig zonder overlast van machines voor het ingraven van leidingen en het aanleggen van een bekabeling. In alle vrijheid en toekomstbestendig te kunnen beveiligen wanneer het een opdrachtgever uitkomt. 

Gezamenlijke veiligheid voor iedereen

Voor iedereen die welwillend binnen de grenzen van de planeet zonder energieverbruik, zelfstandig of gezamenlijk eigendommen en waardevolle objecten wil beveiligen en/of terreinen en gebieden landschappelijk en toekomstgericht wil afbakenen. 

Compleet goed verzorgd

Alle handbediende pollers worden door ons professioneel en veilig geïnstalleerd zonder overlast van machines voor het ingraven van aansluitkabels en/of leidingen. Daarna laten wij u zien dat alles op de juiste manier functioneert, overhandigen wij u de special sleutels en geven wij u de instructies. Na oplevering krijgt u een opleverdokument en het Sold Secure Certificaat. Laat u aangenaam verrassen en ervaar het comfortabel toepassen van pollers. Een publieksvriendelijk en gastvrij voordeliger alternatief voor hekwerken bij poorten en opritten en rolluiken voor winkels. Kijk verder op bewakingspollers

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte