bewaking groenonderhoud

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

Bewaking bij groenonderhoud

Om o.a. velden regelmatig en onbemand te bewaken zijn de grensbewakingen van RhinoSystems een oplossing. Een verzinkbare grensbewaking bestaat uit meerdere handmatig te bedienden bewakingspollers die éénmalig in een rij in de grond worden geplaatst. Deze onbemande oplossing voor het dag en nacht bewaken van velden voorkomt ongewenst autoverkeer, het sjouwen, transport, diefstal en de opslag van los afbakenmateriaal. Daarbij komt nog dat de bewakingspollers steengoed zijn en betrouwbaar zijn….

Grensbewaking steengoed

De bewakingspollers zijn een gerenommeerd Engels A-merk, bestaan al meer dan 25 jaar en worden over de gehele wereld ingezet. Ze zijn voor veel toepassingen inzetbaar. Voor de bediening is geen stroom of internet nodig. Dat maakt de bewakingspollers zo populair, veelzijdig en betrouwbaar. Het is dan ook niet gek dat het industriële ontwerp al meer dan 25 jaar een groot succes is.  De bewakingspollers zijn een lichtgewicht versie van de relatief discrete,wijdvermaarde en steengoede beveiligingspollers. 

RhinoSystems grensbewaking groenonderhoud

20 voordelen

De meest populaire voordelen staan vermeld op de pagina van de bewakingspollers, maar wij noemen u er nog een paar. Ideaal en veilig te gebruiken bij periodiek onderhoud.  Perfect om autoverkeer periodiek te weren. Publieksvriendelijk. De bewakingspollers worden geleverd met een gelijk slotnummer en kunnen simpel op slot worden gezet, ook in de schacht.

100% zelf te regelen

De bewakingspollers kunt u zelf bedienen, u heeft hier geen internet of stroom bij nodig. Dat betekent dat u niet afhankelijk bent van een nutsvoorziening. Dat is toch als beheerder van een sportveld toch een heerlijk gevoel? Dat gevoel heeft u na de aanschaf van de bewakingspollers meer dan 20 jaar lang.

Advies, service en installatie

Bij RhinoSystems kunt u terecht voor het bewaken van groenonderhoud. Wij helpen u graag door advies te geven en uw project te installeren. U kunt bij ons een professionele installatie verwachten. Dit is inclusief milieuvriendelijke installatie in de bodem. RhinoSystems zorgt ervoor dat uw grensbewaking op de juiste manier functioneert na de installatie. Wij geven u de instructies en overhandigen u de speciale sleutels. Daarna kunt u met een gerust hart genieten van de alledaagse bezigheden met de zekerheid dat uw winkelstraat optimaal beschermd wordt. Om u ervan te verzekeren dat u bij ons de beste service en producten kiest, hebben wij de service van onze producten voor u op een rij gezet:

 • Optimaal klantcontact
 • Betrouwbaar
 • 24 jaar ervaring
 • Wereldwijd vermaarde kwaliteitsproducten

Goed verzorgd

U kunt bij RhinoSystems Perimeter Protection terecht voor het gehele traject, van advies en aankoop tot en met de installatie. Toekomstbestendig onbemand bewaken wanneer het nodig is. Alle grensbewakingen worden door ons professioneel en veilig geïnstalleerd. Dit is inclusief de milieuvriendelijke installatie in de grond. Zodra uw beveiliging geïnstalleerd is, checken wij voor u of alles op de juiste manier functioneert, overhandigen wij u de special sleutels en geven wij u de instructies. Een hele geruststellende gedachte met méér gemoedsrust, méér bescherming en méér veiligheid. Na de oplevering is er voor de verzekering een opleverdokument en het Sold Secure Certificaat beschikbaar Graag tot ziens.

Kijk verder op bewakingspollers en vul het onderstaand aanvraagformulier in.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

  Bel ons Mail ons Offerte