grasvelden bewaken

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

Bewaking grasvelden

Om o.a. grasvelden regelmatig en onbemand te bewaken zijn de grensbewakingen van RhinoSystems een oplossing. Een verzinkbare grensbewaking bestaat uit meerdere handmatig te bedienden bewakingspollers die éénmalig in een rij in de grond worden geplaatst. Deze onbemande oplossing voor het dag en nacht bewaken van grasvelden voorkomt ongewenst autoverkeer, het sjouwen, diefstal en de opslag van los afbakenmateriaal. Daarbij komt nog dat de bewakingspollers steengoed zijn en betrouwbaar zijn….

Grensbewaking steengoed

De bewakingspollers zijn een gerenommeerd Engels A-merk, bestaan al meer dan 25 jaar en worden over de gehele wereld ingezet. Ze zijn voor veel toepassingen inzetbaar. Voor de bediening is geen stroom of internet nodig. Dat maakt de bewakingspollers zo populair, veelzijdig en betrouwbaar. Het is dan ook niet gek dat het industriële ontwerp al meer dan 25 jaar een groot succes is.  De bewakingspollers zijn een lichtgewicht versie van de relatief discrete,wijdvermaarde en steengoede beveiligingspollers. 

RhinoSystems grensbewaking marktterrein bewakingspollers

20 voordelen grensbewaking

De meest populaire voordelen staan vermeld op de pagina van de bewakingspollers, maar wij noemen u er nog een paar. Ideaal en veilig te gebruiken bij periodiek onderhoud.  Perfect om autoverkeer periodiek te weren. Publieksvriendelijk. De bewakingspollers worden geleverd met een gelijk slotnummer en kunnen simpel op slot worden gezet, ook in de schacht.

100% zelf te regelen

De bewakingspollers kunt u zelf bedienen, u heeft hier geen internet of stroom bij nodig. Dat betekent dat u niet afhankelijk bent van een nutsvoorziening. Dat is toch als groenbeheerder van grasvelden toch een heerlijk gevoel? Dat gevoel heeft u na de aanschaf van de bewakingspollers meer dan 20 jaar lang.

Goed verzorgd

U kunt bij RhinoSystems Perimeter Protection terecht voor het gehele traject, van advies en aankoop tot en met de installatie. Toekomstbestendig onbemand bewaken wanneer het nodig is. Alle grensbewakingen worden door ons professioneel en veilig geïnstalleerd. Dit is inclusief de milieuvriendelijke installatie in de grond. Zodra uw beveiliging geïnstalleerd is, checken wij voor u of alles op de juiste manier functioneert, overhandigen wij u de special sleutels en geven wij u de instructies. Een hele geruststellende gedachte met méér gemoedsrust, méér bescherming en méér veiligheid. Na de oplevering is er voor de verzekering een opleverdokument en het Sold Secure Certificaat beschikbaar Graag tot ziens.

Kijk verder op bewakingspollers en vul het onderstaand aanvraagformulier in.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte