Beveiligingspollers

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

Beveiligingspollers

Beveiligingspollers en is juiste antwoord op verschillende beveiligingsproblemen. Beveiligingspollers beschermen en beveiligen locaties en objecten met een verhoogd veiligheidsrisico.  Zo ook crimineel gedrag met voertuigen aan objecten en gebieden.  In ons assortiment hebben wij momenteel zeven soorten beveiligingspollers en minimaal 9  toepassingen .Deze zijn allemaal handmatig te bedienen en behoeven dus geen nutsvoorziening. Dus geen kosten en overlast voor het aanleggen van leidingen en kabels. Dat is duurzaam, betrouwbaar en goed voor uw portemonnee. Daarnaast vereisen al onze beveiligingspollers ook geen onderhoudscontract. Uw gebied of object is met de beveiligingspollers dag en nacht onbemand goed beveiligd. De milieuvriendelijke en vakkundige installatie is een meter diep in het bestaande straatwerk of in de vloer. In letterlijk een handomdraai trek u daarna comfortabel de robuuste beveiligingspollers uit de grond, geheel onafhankelijk en zelfstandig. Eén beveiligingspoller levert al veel gemoedsrust op. 

Authentieke beveiligingspollers

Het creëren van aanrijdbeveiliging voor terreinen wordt al honderden jaren toegepast. Dit is voornamelijk te zien in de oude dagen van de agrarische sector, waar men vroeger houten grenspalen neerzette om hun landsgrenzen aan te geven en om onbevoegden tegen te gaan. In de 19e eeuw kwam de behoefte aan sterke en makkelijk te gebruiken beveiligingspalen. Aan het einde van de 19e eeuw werd de eerste ongecompliceerde beveiligingspoller in Engeland geproduceerd. Sinds 1998 is deze beschikbaar in Nederland bij RhinoSystems Perimeter Protection.

Opgeleverd november 2022

Toepassingen beveiligingspollers

Beveiligingspollers zijn voor veel toepassingen inzetbaar. Onze beveiligingsinstallaties zijn bekend bij de toonaangevende verzekeraars. Dat maakt de beveiligingspollers zo populair, veelzijdig en betrouwbaar. Het is dan ook niet gek dat het industriële ontwerp  al meer dan 20 jaar een groot succes is. U kunt de beveiligingspollers gemakkelijk handmatig omlaag laten zakken. Heeft u ze vervolgens weer nodig? Dan trekt u ze gemakkelijk handmatig omhoog. Daarna zijn ze eenvoudig op slot te zetten. Dus ook tijdens een storing of een stroomuitval wordt er dag en nacht goed bewaakt. De beveiligingspollers worden toegepast als:

Sinds 1998 beveiligingspollers

Het industriële ontwerp is al meer dan 23 jaar een groot succes. Geen wonder dat er sinds die tijd weinig aan het design veranderd is. Het succes is mede te danken aan het ontwerp.  Het design is betrouwbaar en werkt altijd, geheel dus onafhankelijk in eigen beheer. De beveiligingspollers zijn er voor een verhoogd veiligheidsrisico. De perfectie harmonie van traditioneel vakmanschap en hoogwaardige materialen biedt u een zowel presentabele maar ook een uiterst duurzame en een handzame beveiliging. De kracht zit hem in het ontwerp. Onderaan de ronde pollers zitten uit het zicht, twee robuuste vierkante flensen. Deze stalen flensen zorgen voor de geleiding en de belangrijke krachtverbinding met de stalen behuizing Deze behuizing heeft per zijde een oppervlakte heeft van 100² – 140² in de grond. Deze factoren maken het dat een voertuig zich hierop total loss rijdt. Optioneel kunnen ze worden voorzien van gekleurde reflecterende banden. Deze slimme en ongecompliceerde methode van beveiligen is daarmee een heel geruststellende en efficiënte oplossing voor vele beveiligingsvraagstukken. RhinoSystems Perimeter Protection biedt de volgende beveiligingspollers aan:

Formaat                         Model                          Trekgewicht

HSS staal galvanisch verzinkt en daarna gecoat
670 x  90 mm                DAWN                                    14 kg
670 x 114 mm                PHANTOM                              23 kg
670 x 114 mm                WRAITH SUPPORT*               7 kg

316L Edelstaal geborsteld en transparant gecoat
710 x 101 mm                SILVER CORNICHE                 17 kg
710 x 101mm                 SILVER SERAPH SUPPORT*     5 kg

304 Edelstaal geborsteld en transparant gecoat
670 x 114 mm                SILVER SHADOW                    24 kg
670 x 114 mm                SILVER CLOUD SUPPORT*         8 kg

De modellen in het staal zijn leverbaar in zwart of rood
*inclusief gasveer

Palen langs een gevel

Toelichting beveiligingspollers

Elke beveiligingspoller wordt standaard geleverd met een indrukwekkende mechanische sluiting. Die bestaat uit een speciaal ontworpen anti-boor, tien-pins push-up veiligheidsslot. Met uitzondering van de modellen in 304 Edelstaal zijn de sloten gecertificeerd volgens het Engelse Solid Secure Certificate. Elke beveiligingspoller wordt geleverd met twee sleutels en per order met een uniek en gelijk slotnummer. Tegen een meerprijs kunnen wij de beveiligingspollers voorzien van 2 reflecteren banden van 50mm hoog, conform de Norm ECE 104. In de kleuren rood, wit of geel.

Uitstekende service

U kunt al sinds 1998 bij RhinoSystems terecht voor beveiligingspollers en afbakenpollers , aanrijdbeveiligingsinstallatie of een civiele bescherminstallatie. Onze producten worden in eigen beheer gemaakt, zodat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Voor het beste eindresultaat importeren wij gerenommeerde merken uit Duitsland en Groot-Brittannië. U vindt ons wijdvermaarde producten dan ook in heel Nederland en België. Wanneer u voor RhinoSystems Perimeter Protection kiest, bent u verzekerd van:

 • Een goede prijs en kwaliteit
 • Energieloos beveiligingen
 • Professionele installatie zowel binnen als buiten
 • Dat uw verzekering akkoord gaat
 • Persoonlijke contacten
 • Meer dan 24 jaar ervaring
 • Goede orderbegeleiding
 • Professioneel advies

Vragen? Neem direct contact op

Wilt U een vrijblijvende prijsopgave? RhinoSystems Perimeter Protection helpt u graag. Na het vergaren van informatie over de situatie maken wij een beveiligingsinventarisatie om een passende aanbieding te kunnen maken. Wij leveren direct van de fabriek in Groot-Brittannië en vanuit onze eigen voorraad. Neem daarom contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn tijdens werkuren beschikbaar op 0031 (70) 393 74 35.  Of u belt mij persoonlijk op 06-53950458. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres contact@rhinosystems.nl of het contactformulier op deze website.

hoofd

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om uw project door te nemen?
Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.
  Bel ons Mail ons Offerte