beveiliging autoluwe zones

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

Beveiliging voor autoluw verkeer

Civiele pollers zijn het juiste antwoord om op periodes autoluw in te stellen. U kunt met deze beveiliging autoluwe zones zelfstandig en onafhankelijk op locatie beschermen en beveiligen. De pollers zitten in een stalen behuizing. De stalen behuizing is ondergronds de stabiele bunker voor de pollers. De glijnokken onderaan de dikwandige stalen pollers zijn intern de sterke verbinding met de behuizing. Hierdoor is de slagvastheid van de pollers enorm. Uw gebied is, op de momenten zoals u dat wenst,  onbemand goed beveiligd. De milieuvriendelijke en vakkundige installatie is een meter diep in het bestaande straatwerk. In letterlijk een handomdraai trek u daarna comfortabel de robuuste civiele pollers uit de grond, draai u aan de handel en druk het 10-pins veiligheidsslot in. Door met de sleutel het slot op te heffen kunt u de poller laten zakken in de schacht waarin u het slot indrukt en de robuuste zelfsluitende klep sluit. Belangstelling? Stuur ons dan een aanvraag voor een vrijblijvende prijsopgave. 

Sinds 1998 civiele pollers

Het industriële ontwerp is al meer dan 23 jaar een groot succes. Geen wonder dat er sinds die tijd weinig aan het design veranderd is. Het succes is mede te danken aan het ontwerp.  Het design is betrouwbaar en werkt altijd, geheel dus onafhankelijk in eigen beheer. De Rhino beveiligingspollers zijn er voor een verhoogd veiligheidsrisico. De perfectie harmonie van traditioneel vakmanschap en hoogwaardige materialen biedt u een zowel presentabele maar ook een uiterst duurzame en een handzame beveiliging. De kracht zit hem in het ontwerp. Onderaan de ronde pollers zitten uit het zicht, twee robuuste vierkante flensen. Deze stalen flensen zorgen voor de geleiding en de belangrijke krachtverbinding met de stalen behuizing Deze behuizing heeft per zijde een oppervlakte heeft van 100² – 140² in de grond. Deze factoren maken het dat een voertuig zich hierop total loss rijdt. Optioneel kunnen ze worden voorzien van gekleurde reflecterende banden. Deze slimme en ongecompliceerde methode van beveiligen is daarmee een heel geruststellende en efficiënte oplossing voor vele beveiligingsvraagstukken. 

Uitstekende service

U kunt al sinds 1998 bij RhinoSystems terecht voor beveiligingspollers en civiele [pollers . Onze producten worden in eigen beheer gemaakt, zodat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Voor het beste eindresultaat importeren wij gerenommeerde merken uit Duitsland en Groot-Brittannië. U vindt ons wijdvermaarde producten dan ook in heel Nederland en België. Wanneer u voor RhinoSystems Perimeter Protection kiest, bent u verzekerd van:

 • Installatie binnen één maand
 • Persoonlijk advies bij het kiezen
 • Installatie door professionele installateur
 • Eén contactpersoon hele proces
 • 24 jaar ervaring
 • 3 jaar garantie
 • Wijdvermaarde kwaliteitsproducten
 • Altijd duidelijke afspraken

Vragen? Neem direct contact op

Wilt U een vrijblijvende prijsopgave? RhinoSystems Perimeter Protection helpt u graag. Na het vergaren van informatie over de situatie maken wij een beveiligingsinventarisatie om een passende aanbieding te kunnen maken. Wij leveren direct van de fabriek in Groot-Brittannië en vanuit onze eigen voorraad. Neem daarom contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn tijdens werkuren beschikbaar op 0031 (70) 393 74 35.  Of u belt mij persoonlijk op 06-53950458. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres contact@rhinosystems.nl of het contactformulier op deze website.

Geheel goed verzorgd

U kunt bij RhinoSystems Perimeter Protection terecht voor het gehele traject, van advies en aankoop tot en met de installatie. Toekomstbestendig beveiligen wanneer het u uitkomt. Alle beveiligingsinstallaties worden door ons professioneel en veilig geïnstalleerd. Dit is inclusief de milieuvriendelijke installatie in de grond. Zodra uw beveiliging geïnstalleerd is, checken wij voor u of alles op de juiste manier functioneert en geven wij u de instructies. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart uw dagelijkse dingen doen, wetende dat uw medewerkers veilig met een open deur kunnen werken en dat uw pand preventief is beveiligd tegen diefstal en een ramkraak. Een hele geruststellende gedachte met méér gemoedsrust, méér bescherming en méér veiligheid. Na de oplevering is er voor de verzekering een opleverdokument en het Sold Secure Certificaat beschikbaar.

Kijk verder op bewakingspollers of vul het onderstaand aanvraagformulier in.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

  Bel ons Mail ons Offerte