beveiligen zonder waakhonden

Voor periodes wanneer u het nodig vindt om een erfgrens of een terrein civiel af te sluiten, plaatsen wij preventief een grensbeveiliging. Op een strategische locatie, uit het zicht en diep in de grond. Zonder ondergrondse infrastructuur, zonder een hek en zonder internet en zonder waakhonden. Niemand kijkt met u mee, comfortabel daadkrachtig, vriendelijk voor de natuur en milieubewust. Met een betrouwbare onafhankelijkheid beveiligen.  Voor architecten, landeigenaren, ambitieuze ondernemers en bezorgde particulieren. Want die weten wanneer er veiligheidsrisico’s en geweld van buitenaf te verwachten zijn. Met als resultaat terreinveiligheid met echte residentiële gemoedsrust.

niemand kijkt met u mee
Met onze verschillende veiligheidsrisicoschalen en onze jarenlange expertise offreren wij voor elke situatie een passende grensbarrière. Al meer dan 25 jaar plaatsen wij de verzinkbare slagvaste
  civiele off-grid grensbeveiligingen.  Deze bestaan uit één of meerdere in een rij, strategisch op locatie geïnstalleerd en op een trefzekere afstand van elkaar, handbediende veiligheidspollers. De grensbeveiliging heeft een design waarbij de civiel technische complexiteit verborgen is achter een eenvoudig en intuïtief gebruik. Ervaar onze en onafhankelijke  residentiële gemoedsrust in beveiligen.