beveiligen tegen inbraak en diefstal

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

beveiligen tegen inbraak en diefstal

Beveiligingspollers zijn het juiste antwoord op het beveiligen tegen diefstal. U kunt met de beveiligingspollers zelfstandig en onafhankelijk locaties en objecten met een verhoogd veiligheidsrisico beschermen en beveiligen. De beveiligingspollers zitten in een stalen behuizing. De stalen behuizing is ondergronds de stabiele bunker voor de beveiligingspollers. De glijnokken onderaan de dikwandige stalen pollers zijn intern de sterke verbinding met de behuizing. Hierdoor is de slagvastheid van de beveiligingspollers enorm. Uw gebied of object is, op de momenten zoals u dat wenst onbemand goed beveiligd. De milieuvriendelijke en vakkundige installatie is een meter diep in het bestaande straatwerk of in de vloer. In letterlijk een handomdraai trek u daarna comfortabel de robuuste beveiligingspollers uit de grond, geheel onafhankelijk en zelfstandig. Eén beveiligingspoller levert al veel gemoedsrust op. 

Authentieke beveiligingspollers

Het creëren van een beveiliging tegen diefstal wordt al honderden jaren toegepast. Dit is voornamelijk te zien in de oude dagen van de agrarische sector, waar men vroeger houten grenspalen neerzette om hun landsgrenzen aan te geven en om onbevoegden tegen te gaan. In de 19e eeuw kwam de behoefte aan sterke en makkelijk te gebruiken beveiligingspalen. Aan het einde van de 19e eeuw werd de eerste ongecompliceerde beveiligingspoller in Engeland geproduceerd. Sinds 1998 is deze beschikbaar in Nederland bij RhinoSystems Perimeter Protection.

Toepassingen beveiligingspollers

Beveiligingspollers zijn handzaam, betrouwbaar en duurzaam. Onze beveiligingsinstallaties zijn bekend bij de toonaangevende verzekeraars. Dat maakt de beveiligingspollers zo populair en veelzijdig toepasbaar. Het is dan ook niet gek dat het industriële ontwerp  al meer dan 20 jaar een groot succes is. Dus ook tijdens een storing of een stroomuitval wordt er dag en nacht goed bewaakt. De beveiligingspollers worden toegepast als:

Sinds 1998 actief in beveiligen tegen diefstal

Het industriële ontwerp is al meer dan 23 jaar een groot succes. Geen wonder dat er sinds die tijd weinig aan het design veranderd is. Het succes is mede te danken aan het ontwerp.  Het design is betrouwbaar en werkt altijd, geheel dus onafhankelijk in eigen beheer. De beveiligingspollers zijn er voor een verhoogd veiligheidsrisico. De perfectie harmonie van traditioneel vakmanschap en hoogwaardige materialen biedt u een zowel presentabele maar ook een uiterst duurzame en een handzame beveiliging. De kracht zit hem in het ontwerp. Onderaan de ronde pollers zitten uit het zicht, twee robuuste vierkante flensen. Deze stalen flensen zorgen voor de geleiding en de belangrijke krachtverbinding met de stalen behuizing Deze behuizing heeft per zijde een oppervlakte heeft van 100² – 140² in de grond. Deze factoren maken het dat een voertuig zich hierop total loss rijdt. Optioneel kunnen ze worden voorzien van gekleurde reflecterende banden. Deze slimme en ongecompliceerde methode van beveiligen is daarmee een heel geruststellende en efficiënte oplossing voor vele beveiligingsvraagstukken. Stuur uw aanvraag vandaag nog in. 

Uitstekende service

U kunt al sinds 1998 bij RhinoSystems terecht voor aanrijdbeveiligingen.Onze producten worden in eigen beheer gemaakt, zodat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Voor het beste eindresultaat importeren wij gerenommeerde merken uit Duitsland en Groot-Brittannië. U vindt ons wijdvermaarde producten dan ook in heel Nederland en België. Wanneer u voor RhinoSystems Perimeter Protection kiest, bent u verzekerd van:

 • Installatie binnen één maand
 • Persoonlijk advies bij het kiezen
 • Installatie door professionele installateur
 • Eén contactpersoon hele proces
 • 24 jaar ervaring
 • 3 jaar garantie
 • Wijdvermaarde kwaliteitsproducten
 • Altijd duidelijke afspraken

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

  Bel ons Mail ons Offerte