Uw auto veilig tegen hacken en diefstal

De moderne auto-technologie brengt veel voordelen met zich mee. Zo is het tegenwoordig mogelijk om via de smartphone met uw dashcam mee te kijken of om vanaf een afstand uw auto te openen. Al deze technologie is natuurlijk erg handig, maar helaas brengt het ook één groot nadeel met zich mee: het kan gehackt worden. Dat is precies wat een hacker en zijn team uit de Verenigde Staten hebben laten zien. RhinoSystems vertelt u daar in dit artikel meer over. Daarnaast vertellen we u hoe u uw auto hiertegen beveiligt.

Hacken van het trackingsysteem

De hacker ontdekte dat het trackingsysteem van verschillende automerken gehackt kon worden. De systemen van bekende automerken zoals BMW, Mercedes, Toyota en Kia waren eenvoudig over te nemen. De hacker en zijn team konden eenvoudig de deuren ontgrendelen, de locatie van het voertuig achterhalen en zelfs de motor starten. Naast personenwagens konden ze dat ook met ambulances en politiewagens doen. Hoe zorgt u ervoor dat de auto’s en voertuigen op uw bedrijventerrein daar beveiligd tegen zijn?

Verzinkbare palen

Door uw terrein te voorzien van verzinkbare palen, beveiligt u de voertuigen van uzelf, uw eigen personeel én uw klanten. Deze installatie beschermt, beveiligt en vermindert crimineel gedrag met voertuigen, objecten en gebieden. Door de palen dusdanig te plaatsen dat voertuigen een doorgang hebben van maximaal 121 cm, wordt het voor een hacker nagenoeg onmogelijk om een voertuig daadwerkelijk weg te manouvreren van uw terrein.

Beveiligingspollers

Met beveiligingspollers heeft u het antwoord op diverse beveiligingsproblemen. U kunt met beveiligingspollers zelfstandig en onafhankelijk locaties en voertuigen met een verhoogd veiligheidsrisico beschermen en beveiligen. Doordat ze in een stalen behuizing zitten met een bunker die goed en diep in de grond vastzit, zijn de voertuigen op uw terrein goed beveiligd. Ook op de momenten dat uw terrein onbemand is. In één handomdraai trekt u een poller uit de grond om een voertuig er veilig mee te stellen. Dat levert al veel gemoedsrust op.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over hoe de oplossingen van RhinoSystems uw voertuigen en uw terrein beter kunnen beveiligen? Wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0031 (70) 393 74 35, een mail te sturen naar contact@rhinosystems.nl of een bericht achter te laten via ons contactformulier.