barricaderen buitendeuren

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

barricaderen buitendeuren

Het barricaderen buitendeuren wordt veelal ingezet met een extra civiele poller. Dit is iets wat niet mag ontbreken wanneer het gaat om dierbare en onvervangbare goederen gaat.  Naast de normale beveiliging worden ze ook gebruikt om de doorgangen van deuren die overdag open staan te beveiligingen. Deze deur beveiliging zorgt ervoor dat er veiliger gewerkt kan worden en is een preventieve maatregel tegen diefstal en een ramkraak. Wij weten wat de invloed is van een ramkraak en dat is niet gering. Door een deur beveiliging binnen of buiten te laten installeren zorgt u voor gemoedsrust onder uzelf, uw collega’s en medewerkers.  Daarnaast kunt u in de zomer veilig werken met de deur deels of helemaal open. Een geruststellende gedachte. Stuur uw aanvraag vandaag nog toe. 

De voordelen van een Deurbeveiliging

Verschillende aanrijbeveiligingsinstallaties van RhinoSystems worden op diverse manieren toegepast. De toepassingen zullen de aankomende jaren dan ook steeds meer worden. Deurbeveiliging wordt voornamelijk ingezet bij panden die over kostbare, en/of dierbare en onvervangbare producten beschikken. Door een deurbeveiliging, bestaande uit één of meerdere beveiligingspollers door deze door ons te laten installeren, beveiligt u uw pand optimaal tegen geweld van buitenaf. Doordat de beveiligingspollers handmatig omhoog en omlaag te zetten zijn, creëert u een selectieve afsluiting. Binnen enkele seconden maakt u uw deur extra veilig. Onze deurbeveiligingen komen dan ook met vele voordelen zoals:

 • Zowel binnen als buiten inzetbaar
 • Daadkrachtig
 • Milieuvriendelijk
 • Gecertificeerde sloten
 • Handmatig bediend
 • Voordelig in aankoop
 • Betrouwbaar
 • Onderhoudscontract vrij
 • Veilig werken

Sinds 1998 deurbeveiliging

Het is niet gek dat het industriële ontwerp van de deurbeveiliging al meer dan 20 jaar een groot succes is. De beveiligingspollers zijn namelijk makkelijk te bedienen, dag en nacht betrouwbaar en er is daarnaast geen onderhoudscontract nodig. Wanneer u de deuren wilt openen kunt u simpelweg met een sleutel de beveiligingspollers handmatig in de grond laten zakken.  Doordat u geen internet of stroom nodig heeft, bent u ervan verzekerd dat deze deurbeveiliging van RhinoSystems het altijd doet, dus ook tijdens een stroomuitval. Het is wellicht belangrijk dat u deze preventief laat installeren. Deze deurbeveiliging is daarom dus een echte uitkomst voor uw beveiligingsprobleem. 

Loosdeurbeveiliging RhinoSystems ramkraakbeveiliging beveiligingspollers winkelpuibeveiliging grensbeveiliging RhinoSystems

Al ruim 20 jaar beschermer van objecten

RhinoSystems is al sinds 1998 een bekende naam in zowel Nederland als in België. Wij installeren al ruim 20 jaar verschillende beveiligingspollers om terreinen en objecten te beschermen. Voor uw beveiligingsprobleem kunt u bij de marktleider terecht voor complete gecertificeerde beveiligingsinstallaties. Wij importeren gerenommeerde merken uit Duitsland en Groot-Brittannië en laten de producten in eigen beheer maken, zodat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Wanneer u voor RhinoSystems kiest, kiest u voor:

 • Een milieuvriendelijke installatie
 • Optimaal klantcontact
 • Aanbevolen door verzekeraars
 • Kwaliteit

Van advies en aankoop tot installatie

U kunt bij RhinoSystems Perimeter Protection terecht voor het gehele traject, van advies en aankoop tot en met de installatie. Alle aanrijbeveiligingsinstallaties worden door ons professioneel en veilig geïnstalleerd. Dit is inclusief milieuvriendelijke installatie in de grond. Zodra uw garagedeurbeveiliging geïnstalleerd is, checken wij voor u of alles op de juiste manier functioneert. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart uw dagelijkse dingen doen, wetende dat uw medewerkers veilig met een open deur kunnen werken. Dat uw pand preventief is beveiligd tegen diefstal en een ramkraak. Een hele geruststellende gedachte.

Zo geregeld

RhinoSystems Perimeter Protection helpt u graag bij de aanschaf van uw deurbeveiliging. Na het vergaren van informatie over de situatie maken wij een beveiligingsinventarisatie om een passende aanbieding te kunnen maken. Wij installeren deskundig en leveren direct van de fabriek uit eigen voorraad, dus het kan snel geregeld zijn. Neem daarom snel contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn tijdens werkuren beschikbaar op 0031 (70) 393 74 35. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres contact@rhinosystems.nl of het contactformulier op deze website.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

  Bel ons Mail ons Offerte