autoverkeer regelen

  • ✓ 24 uur per dag veilig
  • ✓ Milieubewust plaatsing
  • ✓ Manueel te bedienen
  • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
  • ✓ A-merk
  • ✓ 3 jaar garantie

autoverkeer regelen

Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers weloverwogen en geruststellend en in alle vrijheid gebruik kunnen maken van de pollers wanneer hen dat uitkomt. Om tot aanschaf over te gaan is het belangrijk om te inventariseren wat de belastingen zijn voor het milieu en een gastvrije samenleving.

autoverkeer regelen

Wij installeren uit voorzorg beveiligingspollers, civiele pollers, beugelhekken en PE-afbakenpalen waar een goed en eerlijk verhaal achter zit, waarmee wij samen met onze opdrachtgevers grenzen beveiligen en een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld. Met grensbeveiligingen ontmoedigen wij preventief verleidingen, een reductie van de openbare handhaving en een beter leven met meer gemoedsrust voor onze opdrachtgevers. Crimineel gedrag, vernielingen, ramkraken en inrijdingen zijn voor alle betrokkene een traumatische ervaringen en veroorzaken jaarlijks veel slachtoffers. De bedrijfsschades, de schade aan de openbare ruimte en de bouwkundige schades zijn vaak enorm. Gezamenlijk preventief maatregelen nemen om drama’s te voorkomen is nog steeds actueel.

autoverkeer regelen nu en de toekomst

Zonder energieverbruik beveiligen beschermen, afzetten en afbakenen. Dus geheel onafhankelijk. Nu al beschikbaar voor een betere wereld. Om schade en verspilling aan het milieu te voorkomen regelen wij de installatie, leveren wij uit voorraad en importeren wij slechts één maal per kwartaal. De installatie gebeurt handmatig zonder overlast van machines voor het ingraven van leidingen en het aanleggen van een bekabeling. In alle vrijheid en toekomstbestendig te kunnen gebruiken wanneer het een opdrachtgever uitkomt. 

Milieuvriendelijke autoluwe zones

Alle producten zijn zonder energie te gebruiken en zijn geen belemmering voor de dieren in de natuur. De producten gaan ongewijzigd lang mee, zijn niet trendgevoelig en hebben meer dan 25 jaar een constante en goede kwaliteit. De productverspilling in de productiekenten is niet meer aanwezig. Het verpakkingsmateriaal bestaat uit pallets van hout. 

Milieuvriendelijk autoverkeer regelen

Wat goed is blijft onveranderd. RhinoSystems kan met trots zeggen dat het Engelse industriële ontwerp van de beveiligingspoller al meer dan 20 jaar een groot succes is. Er is in die tijd dan ook weinig veranderd aan het ontwerp. De perfectie harmonie van traditioneel Engels vakmanschap en hoogwaardige materialen staan garant voor een goede en energieloze universele beveiliging. Vandaar dat deze extra beveiliging geen onderhoudscontract vereist. Het unieke slot is uitgevoerd met het Engelse Solid Secure Certificaat. Dit maakt deze installaties voor het beveiligen een geruststellende oplossing.

Geheel goed verzorgd

Alle handbediende pollers worden door ons professioneel en veilig geïnstalleerd zonder overlast van machines voor het ingraven van aansluitkabels en/of leidingen. Daarna laten wij u zien dat alles op de juiste manier functioneert en geven wij u de instructies. Na oplevering krijgt u een opleverdokument en het Sold Secure Certificaat. Laat u aangenaam verrassen en ervaar het comfortabel toepassen van pollers. Een publieksvriendelijk, gastvrij voordeliger alternatief voor hekwerken bij poorten en opritten. Voor het stoppen van ongewenst autoverkeer. Kijk op bewakingspollers Stuur vandaag nog uw aanvraag.

Contact met RhinoSystems

Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.

    Bel ons Mail ons Offerte