Aanrijdbeveiligingsinstallaties

 • ✓ 24 uur per dag veilig
 • ✓ Milieubewust plaatsing
 • ✓ Manueel te bedienen
 • ✓ Aanbevolen door verzekeraars
 • ✓ A-merk
 • ✓ 3 jaar garantie

Aanrijdbeveiligingsinstallaties

Een aanrijdbeveiligingsinstallatie bestaat uit één of meerdere beveiligingspollers en is juiste antwoord op verschillende beveiligingsproblemen. Een aanrijdbeveiligingsinstallatie beschermt, beveiligt en vermindert crimineel gedrag met voertuigen aan objecten en gebieden met een verhoogd veiligheidsrisico. Wij adviseren doorgangen van maximaal 121 cm en vanuit een gevelkolom tot een beveiligingspollers van 70 cm.  In ons assortiment hebben wij momenteel 9 toepassingen voor een aanrijdbeveiligingsinstallatie. Deze zijn allemaal handmatig te bedienen en behoeven dus geen nutsvoorziening. Dus kosten en overlast voor het aanleggen van leidingen en bekabeling. Dat is duurzaam, betrouwbaar en goed voor uw portemonnee. Daarnaast vereisen al onze beveiligingsinstallaties geen onderhoudscontract. Uw gebied of object is met de aanrijdbeveiligingsinstallatie dag en nacht onbemand beveiligd. De milieuvriendelijke en vakkundige installatie is één meter diep in het bestaande straatwerk of in de vloer. Dat maakt de beveiligingspollers zo sterk. In letterlijk een handomdraai trek u comfortabel een robuuste aanrijdbeveiligingsinstallatie uit de grond. Deze kunt u geheel onafhankelijk en zelfstandig bedienen.

Authentieke beveiligingspollers

Het creëren van aanrijdbeveiliging voor terreinen wordt al honderden jaren toegepast. Dit is voornamelijk te zien in de oude dagen van de agrarische sector, waar men vroeger houten grenspalen neerzette om hun landsgrenzen aan te geven en om onbevoegden tegen te gaan. In de 19e eeuw kwam de behoefte aan sterke en makkelijk te gebruiken beveiligingspalen van staal. Aan het einde van de 19e eeuw werd de eerste ongecompliceerde beveiligingspoller geproduceerd. Sinds 1998 beschikbaar bij RhinoSystems Perimeter Protection.

verzinkbare-paal-RhinoSystems-roldeurbeveiliging-aanrijdbeveiliging (2)

Toepassingen aanrijdbeveiligingsinstallaties

Aanrijdbeveiligingsinstallaties zijn voor veel toepassingen inzetbaar en zijn bekend bij toonaangevende de verzekeraars. Dat maakt de aanrijdbeveiligingsinstallaties zo populair, veelzijdig en betrouwbaar. Het is dan ook niet gek dat het industriële ontwerp van de vaste- en verzinkbare aanrijdbeveiligingspalen al meer dan 20 jaar een groot succes is. U kunt de beveiligingspollers gemakkelijk handmatig omlaag laten zakken. Heeft u ze vervolgens weer nodig? Dan trekt u de beveiligingspollers gemakkelijk handmatig omhoog. Daarna zijn ze eenvoudig op slot te zetten. Dus ook tijdens een storing of een stroomuitval wordt er dag en nacht goed bewaakt. De aanrijdbeveiligingsinstallaties worden ingezet als:

Sinds 1998 aanrijdbeveiligingsinstallaties

Het industriële ontwerp van het systemen bestaat uit beveiligingspollers en  is al meer dan 23 jaar een groot succes. Geen wonder dat er sinds die tijd weinig aan het design veranderd is. Het succes is mede te danken aan het ontwerp.  Het design is betrouwbaar en werkt altijd, geheel in eigen beheer. De perfectie harmonie van traditioneel vakmanschap en hoogwaardige materialen biedt u een zowel  presentabele maar ook een uiterst duurzame en een handzame beveiliging. Deze slimme en ongecompliceerde methode van beveiligen is daarmee een heel geruststellende en efficiënte oplossing voor vele beveiligingsvraagstukken. RhinoSystems Perimeter Protection biedt de volgende aanrijdbeveiligingsinstallaties aan, bestaande uit één of meerdere beveiligingspollers:

Beveiligingspollers voor een verhoogd veiligheidsrisico:

Uit staal in rood of zwart:
1 DAWN 670 x 90 mm, trekgewicht 14 kg. (#)
2 PHANTOM 670 x 114 mm, trekgewicht 23 kg.
3 WRAIGTH SUPPORT* 670 x 114 mm, trekgewicht 7 kg.

Uit 316L Edelstaal:
1 SILVER CORNICHE 710 x 101 mm, trekgewicht 17 kg. (#)
2 SILVER SERAPH SUPPORT* 710 x 101 mm, trekgewicht 5 kg.

Uit 304 Edelstaal : 
3 SILVER SHADOW 670 x 90 mm, trekgewicht 24 kg.
4 SILVER SPUR SUPPORT*670 x 90 mm, trekgewicht 8 kg.

(#)uit voorraad leverbaar

Toelichting

Elke beveiligingspoller wordt standaard geleverd met een indrukwekkende mechanische sluiting. Dat bestaat uit een speciaal ontwikkeld anti-boor, tien-pins veiligheidsslot met een uniek slotnummer en twee sleutels. Gecertificeerd volgens het Engelse Solid Secure Certificate Tegen een meerprijs kunnen wij de rampalen voorzien van 2 reflecteren banden van 50mm hoog, conform de Norm ECE 104. In de kleuren rood, wit of geel.

Twijfel om deze beveiliging aan te schaffen?

Dat is best te begrijpen, maar leest u nog even de voordelen. Eén ervan is dat de palen uitsluitend zichtbaar zijn wanneer het nodig is. In de praktijk blijkt dat ze overdag geen hinder veroorzaken omdat ze in de grond zitten en het uitzicht niet bederven. Wanneer u ze paraat zet dan werken ze direct en zijn ze zichtbaar voor iedereen ook voor diegene met kwade bedoelingen. Dikwijls  is de overweging: wat mag de gemoedsrust kosten en dit is tegelijkertijd ook een het argument om tot aankoop. Het leven is te mooi om onnodig risico te lopen want daar gaat het uiteindelijk om. Eén paal kan het verschil al maken. Om u te verwelkomen helpt het hopelijk om te weten waar ze worden toegepast:

 • Autoliefhebbers
 • Carrosseriebedrijven
 • Distributiecentra
 • Evenemententerreinen
 • Garages
 • Handelaren in auto’s
 • Marktplaatsen
 • Parkeerplaatsen
 • Particulieren met een oprit
 • Terreinen met een carport
Maas 1 van 8 RhinoSystems Siver Corniche
 • Groothandels in risicovolle producten
 • Opslagloodsen op industriegebieden
 • Recreatieterreinen
 • Winkeliers in juwelen
 • Winkeliers in kleding
 • Winkeliers in sportartikelen
 • Winkeliers in tweewielers
 • Winkeliers in scooters, bikes en motoren
 • Winkelcentra

Van advies, aankoop en installatie

Onze installatiemonteurs zorgen ervoor dat uw aanrijdbeveiligingsinstallatie op de juiste manier direct functioneert en instrueren u ter plekke. Na de oplevering kunt u met een gerust hart genieten van de alledaagse bezigheden met de zekerheid dat uw locatie optimaal en langdurig kan worden beschermd.

Vragen? Neem direct contact op

Wilt u een vrijblijvende informatie voor een veilige aanrijdbeveiliging? RhinoSystems Perimeter Protection helpt u graag. Na het vergaren van informatie over de situatie maken wij een beveiligingsinventarisatie om een passende aanbieding te kunnen maken. Wij leveren direct van de fabriek in Groot-Brittannië en vanuit onze eigen voorraad. Neem daarom contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn tijdens werkuren beschikbaar op 0031 (70) 393 74 35.  Of u belt mij persoonlijk op 06-53950458. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres contact@rhinosystems.nl of het contactformulier op deze website.

hoofd

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om uw project door te nemen?
Neem contact op via 0031 (70) 3937435​ of vul het onderstaande formulier in.
  Bel ons Mail ons Offerte